Pastila de tehnologie: aragazuri, plite, cuptoare si hote

Publicat la data de: 11/09/2018, 10:45

Autor: Beko

Distribuie

Bucataria e magie. A gati inseamna talent, dar si experienta dobandita prin practica. Indiferent ca esti incepator intr-ale bucataritului sau ai deja vechime, stii cat de importante sunt aparatele electrocasnice. Acestea contribuie in mod decisiv la reusitele tale. Da, un cuptor dotat cu tehnologii si functii moderne, te poate face un bucatar mai bun.

2-10_Beko_plite_incorporabile

Vrei ca friptura de sarbatori sa fie perfect rumenita? Iti doresti ca prajiturile sa fie coapte uniform? E nevoie ca frecvent sa gatesti in cantitati mari? Aragazurile, cuptoarele si plitele incorporabile de la Beko iti ofera ajutorul de care ai nevoie prin intermediul functiilor integrate. La randul lor, hotele iti vor asigura un mediu placut in bucatarie pentru a putea lua masa impreuna cu familia sau prietenii. Descopera functiile aparatelor electrocasnice dedicate gatitului de la Beko.

Aragazuri

Cuptoare incorporabile

Plite incorporabile

Hote

 

Aragazuri

cuptor-electric-beko-fsm52330dao-1
cuptor-electric-beko-fsm62530dxms-1
cuptor-electric-beko-fse62134dcr-1

Aragazul este sufletul unei bucatarii. Este foarte important ca acesta sa raspunda nevoilor tale. Sa fie durabil si sa te ajute sa economisesti timp si bani, iar preparatele tale sa straluceasca. Tehnologiile si dotarile aragazurilor Beko raspund afirmativ tuturor acestor cerinte.

  • High-Efficiency™ Gas Burner. Graba nu strica intotdeauna treaba. Arzatoarele cu eficienta ridicata a aragazurilor Beko te ajuta sa gatesti mai repede. Un sfert din timpul dedicat prepararii termice a alimentelor, acum va fi al tau. Cartofii pentru piure se vor fierbe mai repede. La fel si supa, care va fi pe masa mai iute decat te-ai astepta. Datorita acestor arzatoare, nu economisesti doar timp, ci si gaz, cu pana la 17%. Modelul FSMT52320DXO este dotat cu astfel de arzatoare si cu un cuptor multifunctional cu 8 functii de gatire.
  • Gratar din fonta. Un aragaz trebuie sa fie functional, dar si sa arate bine. Gratarele din fonta ale aragazurilor Beko ofera stabilitate vaselor de gatit. Le poti umple la limita si poti mesteca fara teama ca s-ar putea varsa sau rasturna. Modelul Beko FSM52330DAO face gatitul o placere. Pe langa gratarele din fonta, acesta este dotat si cu functia de gatire 3D, care iti permite sa gatesti trei preparate simultan fara grija amestecarii aromelor. Aragazul FSM65330DAS vine de asemenea, echipat si el cu gratar din fonta, care ii ofera un design elegant.
  • Autocuratare catalitica. Gatesti repede si cureti si mai repede. Aragazurile Beko sunt dotate cu panouri catalice pe peretii interiori ai cuptoarelor. Rolul acestora este de absorbi grasimea, usurand astfel procesul de igienizare. In plus, acestea diminueaza mirosul emanat in timpul coacerii.

Aragazul Beko FSM62530DXMS este dotat cu perete catalic, gratar din fonta si arzatoar cu eficienta ridicata. Acest lucru se traduce prin mai mult timp pentru tine, economie de resurse, placere sporita a gatitului si un aspect modern pentru bucataria ta.

 

Cuptoare incorporabile

cuptoare_incorporabile

Gatitul la cuptor poate fi usor si provocator deopotriva. Este foarte la indemana sa coacem cativa cartofi pentru cina sau sa facem o friptura la foc mic vreme de cateva ore. Insa ce ai zice sa indraznesti mai mult? Functiile si tehnologiile cuptoarelor moderne te transforma intr-un adevarat chef. Poti prepara chiar la tine in bucatarie bezele crocante la exterior si moi la interior, poti face cartofi rumeni fara sa ii deshidratezi sau poti gratina perfect lasagna. Afla care sunt functiile Beko, care te ajuta sa obtii rezultate excelente pe linie in bucatarie.

  • Split & Cook®. Prepara friptura si cozonacii in acelasi timp. Aceasta functie permite gatirea a doua meniuri diferite simultan, indiferent de durata si temperatura. Un separator permite compartimentarea cuptorului si functionarea fiecaruia dintre ele dupa setari specifice. Gatind in acest mod, economisesti atat timp, cat si energie, pana la 35%. Mancarea se va gati uniform datorita celor 2 ventilatoare care asigura circulatia aerului cald. Cuptorul BVRS35500XMS beneficiaza de aceasta functie.
  • SteamAid™ Cooking. Nici cel mai gustos sos nu poate compensa textura prea uscata a unei fripturi. Perfect rumenite la exterior si fragede la interior, asa vor iesi preparatele tale cu ajutorul acestei functii, nu conteaza ca sunt pe baza de carne, legume sau peste.Functia de gatit la abur asigura o hidratare perfecta la coacere, oferind un gust mai savuros si un aspect mult mai atractiv al mancarii. Preparatele tale vor pastra toti nutrientii, asa ca indiferent daca gatesti legume, carne sau peste, acestea vor fi perfect rumenite in exterior si fragede in interior.
  • Tehnologie Surf®. Indiferent de cat de sus sau jos alegi sa pozitionezi tava in cuptor, preparatele tale se vor gati uniform. Chiar daca placinta va sta pe gratarul de jos, nu se va arde. Aspectul sau va fi unul auriu, foarte apetisant. Beko a patentat aceasta tehnologie, care asigura acelasi nivel al temperaturii in interiorul cuptorului prin distribuirea aerului cald prin peretii cuptorului. Cuptorul Beko BIR24800BMS beneficiaza de aceasta functie.
  • Autocuratare pirolitica. Nu ai nevoie de detergenti puternici si nici de bureti abrazivi. Cuptoarele Beko se curata singure prin simpla activare a functiei de curatare pirolitica. Timp de 120 de minute, cuptorul se incalzeste pana la 480°C, transformand reziduurile in cenusa. Stergerea cu o laveta uscata este suficienta pentru a le indeparta.

Modelele Beko BIM25300XP si Beko BIMM25400XPS se curata la o singura apasare de buton. Gateste orice iti doresti fara grija curatarii de dupa.

Aspectul bucatariei este foarte important pentru tine? Atunci design-ul minimalist al cuptorul incorporabil Beko BIM24300GPS si finisajul gri benita il face o alegere excelenta pentru un spatiu modern.

Daca iti plac culorile mai putin conventionale, opteaza pentru modelul Beko BIR14400GGCS.

 

Plite incorporabile

plite_incorporabile

Planurile tale in bucatarie se schimba de la zi la zi? Plitele incorporabile de la Beko se adapteaza in functie de nevoile tale. Indiferent ca gatesti mult sau putin, poti face acest lucru in cel mai simplu mod. Suprafata plitelor poate fi ajustata in functie de marimea vaselor pe care le folosesti. Poti gati la fel de usor si de comod si pentru doua, dar si pentru 10 persoane. Vezi cum este posibil acest lucru.

IndyFlex. Acesta tehnologie te ajuta sa extinzi zona de gatit a plitei. Practic poti transforma doua suprafete intr-un singura. Nu mai ai limite in ceea ce priveste volumul vaselor tale. Modele de plite cu inductie Beko HII64800FHTX si Beko  HII84800FHTX iti ofera adaptabilitatea specifica acestei tehnologii. In pus, acestea beneficiaza de cate un punct de control pentru fiecare zona de gatit.

Plita incorporabila Beko HII64201F2HT iti ofera chiar mai multa flexibilitate. Aceasta beneficiaza de doua zone IndyFlex, lasandu-ti libertatea de a gati in orice cantitate doresti.

Arzator Wok. Rapid si gustos. Cu arzatorul wok mancarurile tale se prepara mai repede la foc intens. Vrei sa incerci retete in stil asiatic sau doar sa sotezi cateva legume? Acest arzator este ideal pentru preparatele care se gatesc in ritm alert. Acesta se numara printre dotarile plitelor Beko HILW64225SZG, Beko HILW64225SBG, Beko HILW64225S si Beko HILW64225SW. De asemenea, acestea beneficiaza si de aprindere integrata care permite aprinderea flacarii direct de la butoanele panoului de control.

Cauti eficienta sporita? Gateste rapid si economiseste resurse importante. Plita Beko HIAW64225SX  este dotata cu arzatoare cu eficienta ridicata, care te vor ajuta sa reduci consumul de gaz cu pana la 17%. Daca iti doresti un alt finisaj decat cel in culoarea inoxului, atunci suprafata metalica neagra a plitei Beko HIAW64225SB este o optiune indrazneata.

 

Hote

hote

Oricat de mult ne place sa gatim, mirosul degajat in timpul prepararii alimentelor nu poate fi ignorat. Adesea acesta poate persista chiar si mai multe zile la rand. Orice a calit ceapa stie cat de puternic este mirosul sau. O hota este absolut necesara pentru a mentine un aer proaspat in bucatarie.

Gama de hote Beko combina designul cu eficienta, anumite modele avand potentialul de a se transforma in obiecte statement in bucataria ta. Este si cazul hotei HCA62640B, ce are un aspect inclinat, finisaj din sticla si iluminare cu halogen care potenteaza elementele de design. Sistemul touch control completeaza aspectul acesteia si face setarea foarte simpla.

Hota telescopica Beko HNT61630X iti ofera flexibilitate in utilizare. Aceasta dispune de o capacitate de absorbtie mare a fumului, aburului si a mirosului de mancare.

Gateste intr-o atmosfera placuta. Datorita motorului ProSmart Inveter, hotele Beko HCB61734BX si Beko HCB93744BX te ajuta sa economisesti cu pana la 65% mai multa energie fata de o hota standard si asigura o functionare de 3 ori mai silentioasa. Acestea fac parte din clasa energetica A. Iluminarea LED iti va creste confortul in timpul gatitului si va crea o ambienta placuta in bucataria ta la ceas de seara.

Te gandesti sa iti achizitionezi o hota? Afla de aici care este hota potrivita nevoilor tale.

 

Gatitul este o necesitate, dar si o placere. Aparatele electrocasnice de calitate ne ajuta sa obtinem rezultatele pe care ni le dorim in bucatarie, sa economisim timp si energie. Aceasta nu ne ofera doar o mana de ajutor, ci contribuie si la crearea unui ambient placut prin design-ul lor. Creeaza-ti bucataria visurilor tale dotand-o cu electrocasnicele care raspund cel mai bine stilului tau de viata.


Distribuie

Articole Recomandate

Cele mai citite articole

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010