Uscatoare de rufe

Tipuri de uscatoare de rufe automate

Daca timpul pierdut cu uscarea rufelor te preocupa sau daca iti place pur si simplu sa ai rufe gata de purtat, la scurt timp dupa spalare, Beko are solutia potrivita pentru tine. Uscatoarele de rufe automate Beko au programe special concepute pentru toate tipurile de tesaturi, incepand de la articole delicate din lana si matase, pana la materiale care necesita un timp indelungat de uscare. Acestea pot fi: uscatoare cu condensare fara pompa de caldura si uscatoare cu condensare cu pompa de caldura. Uscatorul cu pompa de caldura permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa, astfel te vei bucura de culorile vii ale hainelor tale mai mult timp. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale. Uscatorul fara pompa de caldura usuca rufele printr-un sistem de incalzire cu ajutorul caruia transforma apa lichida din haine in abur. La randul sau, aburul este evacuat din cuva intr-un schimbator de caldura – sistem cu ajutorul caruia vaporii sunt raciti si transformati din nou in apa lichida. De aceea, orice uscator de rufe cu condensare fara pompa de caldura este dotat cu furtun pentru scurgerea apei sau cu un recipient pe care il poti goli manual. O masina de uscat rufe te scapa de grija hainelor deformate sau deteriorate, cu un consum minim de timp si resurse. Mai mult, odata cu noul tau uscator, vei avea la dispozitie si un spatiu pe care sa il folosesti creativ: balconul eliberat de hainele intinse la uscat.

Ce uscator de rufe sa alegi

Un uscator de rufe te va scapa de multe probleme si iti va face viata mai usoara. Un uscator de rufe iti va fi de un real ajutor, in special daca ai un volum mare de haine de curatat. Este o resursa minunata, care iti ofera un grad mare de independenta in planificarea treburilor casnice, indiferent de sezon. Daca doresti sa iti achizitionezi un uscator de rufe trebuie sa te ghidezi dupa anumite caracteristice: ce capacitate vrei sa aiba, clasa de uscare, daca iti doresti un uscator cu pompa de caldura sau fara pompa de caldura, tehnologii, diversitatea programelor.

Ingrijirea uscatorului de rufe si garantie

Iti oferim 5 ani garantie la uscatoarele de rufe si 10 ani la motorul uscatorului, ca tu sa te bucuri mai mult timp de produsul tau. Dupa fiecare utilizare, filtrele uscatorului de rufe trebuiesc curatate pentru a prelungi cat mai mult durata acestuia. Se curata intotdeauna filtrul de scame si suprafata interioara a usii de incarcare dupa fiecare proces de uscare.

https://www.beko.ro/uscatoare-de-rufe
Page:
  1. 1
  2. 2
keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

phone