Masina de spalat vase: Sfaturi si avantaje

Publicat la data de: 04/06/2017, 10:54

Autor: Beko

Distribuie

O masina de spalat vase este esentiala in orice gospodarie. Chiar daca la prima vedere nu pare profitabila, intr-un timp scurt isi va amortiza costul. In acest articol vom descoperi avantajele unei masini de spalat, eficienta sa si raportul calitate-pret.

Pentru inceput, vom prezenta procesul de spalare, comun fiecarei masini de spalat vase. Pe scurt, intr-o masina de spalat vase este tinuta vesela, in timp ce este spalata cu jeturi de apa calda la o presiune ridicata. Masina este conectata direct la sursa de apa, sau cu ajutorul unui furtun. Apa murdara rezultata va fi eliminata in sistemul comun de canalizare. Acest proces este comun fiecarei masini de spalat vase, indiferent de model sau capacitate.

shutterstock 566250526 300x200 - Masina de spalat vase: Sfaturi si avantaje

S-a dovedit faptul ca ca vesela spalata in masina este mai curata decat daca ar fi spalata de mana. Un argument ar fi acela ca temperatura apei este mult mai ridicata decat la chiuveta, iar murdaria si grasimea se curata mai usor. Jeturile de apa pot atinge presiuni mari, ce face ca vasele sa fie uniform curatate.

Un alt avantaj major il reprezinta timpul castigat cu ajutorul unei masini de spalat vase. Tot ce trebuie sa faci este sa aranjezi in interior vasele murdare de pe parcursul zilei, iar seara, dupa cina, ea poate lucra, in timp ce tu petreci timp pretios alaturi de cei dragi.

Daca in trecut, masinile erau zgomotoase, odata cu dezvoltarea tehnologiilor ele au devenit din ce in ce mai silentioase. De aceea cele mai noi modele promit sa nu se faca auzite, pentru ca tu sa te bucuri mereu de timpul petrecut in bucatarie.

Beko 2015 DW Lifestyle Photo With Cast Landscape Low 2 Master 300x195 - Masina de spalat vase: Sfaturi si avantaje

In materie de eficienta, modelele actuale sunt optimizate sa reduca la minimum consumul de apa si energie electrica. La fiecare spalare se economisesc peste 20 de litri de apa fata de spalatul traditional. Unele modele beneficiaza de o functie care poate spala doar o jumatate din cuva, fie partea de sus sau de jos, fiind special conceputa pentru cupluri sau familiile cu putini membri.

Cand achizitionam o masina de spalat vase, eficientizam costurile, si totodata asiguram un spalat mai igienic (cu pana la de 20 de ori mai putine bacterii) si mai prietenos cu mediul. In plus, timpul castigat cu o masina de spalat vase este un alt argument in defavoarea spalatului traditional. Iti dorim mult succes in achizitionarea unei masini de spalat vase. Suntem siguri ca vei face o alegere excelenta, de care se va bucura intreaga ta familie.

 


Distribuie

Articole Recomandate

Cele mai citite articole

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010