Beko – Pagina de autor

Cine suntem

In spatele articolelor de pe blogul Beko Romania nu sunt minti luminate, nici oameni de stiinta de la NASA. Suntem cateva persoane cu experiente de viata diferite, cu gusturi si cu pasiuni diferite, de la gatit la decorarea casei si pana la intretinerea locuintei. Si daca ne pricepem cu adevarat la ceva, acest lucru este scrisul – transformarea unor experiente in fraze pe intelesul tuturor.

Pentru ca tot vorbeam mai sus de pasiuni, ale noastre sunt aduse la un numitor comun de interesul pentru tehnologie si de modul in care aceasta devine tot mai mult un sprijin in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi. Articolele pe care le scriem sunt documentate – sau experimentate pe propria piele – si au rolul de a schimba perspectiva pe care o are fiecare utilizator al produselor Beko.

Ce facem

Traim intr-o lume in care tehnologia a devenit parte integranta a vietii noastre. Chiar daca unele gadgeturi par rupte din filmele SF, rolul lor este unul cat se poate de simplu: sa ne ofere confort si sa ne imbunatateasca viata de zi cu zi. Solutiile pe care le ofera Beko se bazeaza tocmai pe aceasta simbioza a tehnologiei cu utilitatea.

Articolele pe care le vei citi pe blogul nostru incearca sa construiasca o punte de legatura intre tehnologia de acasa – de la masina de spalat pana la storcatorul de fructe – si consumatori, in asa fel incat sa le fie acestora din urma mult mai simplu si mai la indemana sa le foloseasca la adevaratul lor potential. De la retete moderne pana la ponturi care vor prelungi durata de viata a electrocasnicelor tale marca Beko, iti punem la dispozitie toate informatiile importante pentru a-ti aduce activitatile casnice in secolul 21.

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010