Mixere de Bucatarie

Daca spatiul din bucatarie nu iti permite sa iti achizitionezi un robot de bucatarie, atunci prepararea rapida a prajiturilor iti va fi facilitata de un mixer de mana. Acest dispozitiv, desi are o dimensiune mult mai mica in comparatie cu mixerele clasice, este totusi foarte puternic si un ajutor de nadejde in orice bucatarie. Aceste mixere au o dimensiune compacta si pot fi depozitate cu usurinta, fara a ocupa prea mult spatiu. Datorita functiei turbo, frisca si cremele prajiturilor se pot prepara in doar cateva minute. Usor de folosit si practic, un mixer de mana este o necesitate pentru toate femeile care nu au prea mult timp de pierdut in bucatarie.

Ce mixer sa aleg: de mana sau cu bol

Mixerul cu bol te ajuta sa gatesti cantitati mai mari pentru toata familia si te scapa de grija sustinerii mixerului. Poti mixa ingrediente pentru prajituri sau pentru blaturi gustoase de pizza. Fata de un mixer de mana acesta are putere de mixare mai mare. Mixerul de mana este practic, ocupa foarte putin loc in bucatarie si curatarea lui se face intr-un timp scurt. Manevrarea lui se face foarte usor. Acest tip de electrocasnic nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie.

Functionalitati

Pentru a lua cea mai buna decizie atunci cand achizitionezi un mixer de bucatarie, trebuie sa iei mai multi factori in considerare cum ar fi: puterea motorului, numarul de viteze, accesoriile pentru mixat,dimensiunea bolului, vitezele variabile. Componentele si accesoriile din otel inoxidabil ale mixerelor sunt detasabile si sigure pentru a fi puse in masinile de spalat vase.

keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

phone