Congelatoare verticale

Pentru acasa sau pentru spatiile comerciale, alegerea unor congelator vertical poate fi solutia optima. Avantajul unor congelatoare verticale, fata de cele orizontale, este ocuparea mai eficienta a spatiului pe verticala si o mai buna gestionare a spatiului interior cu sertare ajustabile ce se pot pozitiona pe inaltime pentru o compartimentare favorabila pentru carne, legume, fructe sau pur si simplu pungi de gheata, cu acces rapid la oricare din acestea. Tehnologia No Frost, clasa energetica A+ si o capacitate mare de depozitare sunt principalele atuuri ale unui congelator vertical propus de Beko. In plus, poti beneficia de extragarantia de 3 ani despre care poti gasi informatii online, in pagina speciala a site-ului nostru.

Congelatoarele verticale Beko

Confectionate din materiale neinflamabile si de o eficienta energetica superioara, congelatoarele verticale de la Beko aduc in bucataria ta spatiul suplimentar de depozitare si conservare la care visezi de mult. Acum nu mai ai nevoie sa triezi alimentele de pe lista ta de cumparaturi. Un congelator vertical va fi sprijinul tau in experimente culinare reusite si vine cu o garantie de 5 ani, ca sa fii sigur ca timpul este de asemenea de partea ta.

Sistemul de racire

Datorita sistemului de racire inovator No Frost, care mentine constanta temperatura in interior, este impiedicata formarea ghetii in congelator. Lasa-ne sa avem grija de tine ca tu sa uiti de grija dezghetarii periodice a congelatorului!

Eficienta energetica

Eficienta energetica inseamna pur si simplu utilizarea a mai putina energie pentru a indeplini aceeasi sarcina - cu alte cuvinte, eliminarea risipei de energie. Eficienta energetica aduce o varietate de avantaje: reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, reducerea costurilor la nivel de gospodarie si la nivel de societate, precum si un viitor mai sustenabil per ansamblu.

Extra beneficii la congelatoarele verticale Beko

Compartimentul de congelare rapida este unul dintre atuurile acestor aparate frigorifice. Ventilatorul suplimentar plasat la nivelul celui mai inalt raft asigura circularea aerului rece si actioneaza rapid asupra alimentelor. Astfel, timpul de congelare pentru compartimentul acesta este redus cu 10% fata de rafturile inferioare. Usile reversibile fac de 2 ori mai simplu sa gasesti un loc pentru un congelator vertical in bucataria ta, iar certificarea TUV, care atesta ca sunt respectate toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei, iti valideaza suplimentar alegerea.
https://www.beko.ro/congelatoare-verticale

Aparate frigorifice

Selecteaza categoria

arrow_drop_down
Vezi produselearrow_forward
Aparate frigorifice

Aparate frigorifice

Masini de spalat

Uscatoare de rufe

Produse de gatit

Masini de spalat vase

Electrocasnice mici

Hygiene_icon

Hygiene Shield

keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

phone