Cuptoare cu microunde

Sigur si usor de depozitat in orice locuinta, cuptorul tau cu microunde Beko iti permite atat sa prepari sau sa incalzesti mancarea cu ajutorul microundelor, cat si sa rumenesti preparate pentru care altfel ar trebui sa folosesti un cuptor clasic. Astfel, poti combina cele doua moduri de functionare pentru rezultate optime sau poti folosi cuptorul pentru gustari rapide precum pop-corn-ul. Mai mult, cuptoarele cu microunde Beko vin si cu o functie de dezghetare, perfecta pentru produsele congelate pe care intentionezi sa le gatesti ulterior. Totul, cu o simpla apasare de buton sau cu o actionare a indicatorului pentru programe dedicat.

Cum alegi un cuptor cu microunde

Cuptorul cu microunde este unul dintre cele mai importante electrocasnice mici din bucatarie. Dar alaturi de functionalitatea pe care si-o dovedeste din prima zi, datorita versatiliatii si rapiditatii cu care isi face treaba, cuptorul cu microunde poate fi si un aparat care aduce o nota de eleganta in incapere. In functie de volumul de alimente pe care ai nevoie sa le incalzesti, spatiul disponibil, si importanta criteriului estetic pentru tine, te poti orienta catre cea mai buna varianta.

Tipuri de cuptoare cu microunde

Exista doua tipuri principale de cuptoare cu microunde: independente si incorporate. Dintre acestea, cele din prima categorie sunt mai comune si, in general, cele mai accesibile. Avantajul major in ce le priveste este ca nu necesita instalare suplimentara - odata scos din cutie si conectat la alimentare, noul aparat isi ia in primire rolul in bucatarie. Pe de alta parte, modelele incorporate au nevoie de o instalare profesionista dar potrivirea lor in ansamblul bucatariei va fi impecabila.

Functii utile (grill, dezghetare, timer etc.)

Cuptoarele cu microunde moderne ofera multe functii pentru a aduce plus valoare in bucatarie. Programe precum cel de decongelare, sau de grill, fac acest cuptor compact sa cumuleze cateva dintre optiunile de baza ale unui cuptor traditional. In plus, setarea timpului optim pe timer te scuteste de supervizarea mancarii si iti permite sa castigi un ragaz pretios.

Cum cureti usor un cuptor cu microunde

Fata de un cuptor conventional, cel cu microunde este foarte usor de intretinut, necesitand doar stergerea farfuriei rotative si a peretilor interiori atunci cand este cazul. Iar pentru a elimina mirosurile din acesta, un bol sau o cana de apa cu cateva picaturi de lamaie inauntru, incalzite timp de cateva minute, vor face minuni!
https://www.beko.ro/cuptoare-cu-microunde
keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

phone