Noua eticheta energetica, pentru o planeta mai sanatoasa

Reglementarile Uniunii Europene privitoare la consumul de energie al electrocasnicelor sunt in curs de actualizare.

Incepand cu 1 martie 2021, toate nivelurile de eficienta energetica vor fi clasate exclusiv de la A la G, fara folosirea categoriilor A +, A ++ si A +++. Importanta noului sistem de clasificare este ca aduce in centrul preocuparilor din industrie, mai mult decat oricand inainte, respectarea mediului si eficienta energetica a electrocasnicelor.

La Beko promovam un stil de viata sanatos, precum si sanatatea planetei, prin tot ceea ce facem. Cu cat ducem individual o viata mai sanatoasa, cu atat lumea in care traim devine mai sanatoasa. Ne bucuram ca, in sfarsit, se pune mai mult accent pe informarea consumatorilor si pe promovarea companiilor inovatoare si ecologice.

Pentru ca o viata sanatoasa inseamna oameni sanatosi si o planeta sanatoasa!

Atentia pe care Beko o acorda pentru a sustine o viata sanatoasa si o planeta sanatoasa ne-a determinat sa alocam resurse in slujba obiectivului de a creste eficienta energetica a electrocasnicelor noastre, pastrand nevoile consumatorilor ca prioritate.

Un stil de viata cu adevarat sanatos este posibil numai pe o planeta sanatoasa - iar aceste schimbari sunt urmatorul pas din calatoria la care ne-am angajat pentru a face posibil si accesibil tuturor un trai cat mai sanatos cu putinta.

Ce va insemna noua eticheta energetica pentru fiecare categorie de produse?

Reglementarile si eticheta energetica difera de la o categorie de produse la alta. Clasa energetica si alte informatii relevante de pe etichetele produselor sunt determinate in conformitate cu principiile de functionare ale fiecarei categorii ȋn parte.

Mai exact, asta inseamna ca nu toate informatiile de pe eticheta energetica a unei masini de spalat, de exemplu, se vor regasi pe cea a unei combine frigorifice. Accesati linkurile de sub fiecare aparat electrocasnic pentru a afla mai multe despre modul in care noile reglementari vor afecta categoria care il include.

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010