Ce electrocasnice te ajuta sa castigi mai mult timp pentru tine

Publicat la data de: 05/21/2021, 13:06

Autor: Beko

Ce electrocasnice te ajuta sa castigi mai mult timp pentru tine
Ce electrocasnice te ajuta sa castigi mai mult timp pentru tine
https://www.beko.ro/blog/wp-content/uploads/2021/05/timp_pentru_tine_439437361.jpg
2021-05-24
Beko

Traind intr-o era a vitezei, uneori, avem senzatia ca jobul, treburile casnice, problemele de zi cu zi ne fura mult din timpul dedicat noua. Avem mai putine ocazii de relaxare, odihna, hobby-uri si de alte activitati care ne aduc o stare de bine. Pentru a putea iesi putin din rutina aceasta, este recomandat sa incepi […]

timp_pentru_tine_439437361

Traind intr-o era a vitezei, uneori, avem senzatia ca jobul, treburile casnice, problemele de zi cu zi ne fura mult din timpul dedicat noua. Avem mai putine ocazii de relaxare, odihna, hobby-uri si de alte activitati care ne aduc o stare de bine. Pentru a putea iesi putin din rutina aceasta, este recomandat sa incepi cu o intentie. Aceea de a castiga mai mult timp pentru mintea, corpul si emotiile tale. Apoi, iti poti contura un „plan de actiune”. Ce poti face pentru a-ti eficientiza munca de la job, dar si treburile casnice? In ceea ce priveste „munca de acasa”, noi avem cateva solutii. Cu ajutorul functiilor speciale, electrocasnicele te pot ajuta sa castigi mai mult timp pentru tine. Iata mai multe detalii:

Masina de spalat vase – cum te ajuta sa castigi mai mult timp

Beneficiile masinii de spalat vase se simt mai ales dupa o cina in familie, o intalnire cu prietenii sau un eveniment organizat la tine acasa, care se incheie cu multa voie buna, dar si cu o chiuveta plina de farfurii, vase, tacamuri murdare. In mod normal, ti-ar lua 30-45 de minute sa speli tot. Daca folosesti o masina de spalat automata, ai nevoie de 5-10 minute sa asezi vasele si sa programezi spalarea, in functie de nevoile tale. In timpul acesta, te poti ocupa de alte treburi mai simple sau chiar poti viziona un film, poti face un dus, te poti relaxa in voie. Un alt avantaj este ca, folosind masina de spalat vase, iti protejezi mainile de efectele detergentului. Iritatiile, pielea uscata sau inrosita sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le previi. Cu functia Intensive 70°C, din dotarea masinilor de spalat de la Beko, si cu detergentii puternici de la Finish, de exemplu, poti avea vase curate, indiferent de cat de murdare erau inainte. 

Descopera AICI 👉 intreaga gama de masini de spalat vase Beko

Cuptoarele cu functia de autocuratare

Pentru multe persoane, curatarea aragazului si a cuptorului este o munca anevoioasa, plictisitoare, care implica timp si efort. Din fericire, munca aceasta devine din ce in ce mai simpla, datorita tehnologiilor cu care electrocasnicele vin echipate. Alegand un cuptor dotat cu functia de autocuratare, te vei scuti de efortul igienizarii manuale si vei putea castiga mai mult timp pentru tine. Cuptoarele pot fi dotate cu doua tipuri de functii: curatarea catalitica sau pirolitica. Despre aceste doua proprietati poti afla mai multe detalii in articolul: Cum se curata cuptorul.

Si uscatoarele de rufe sunt o solutie

Relaxing,At,Home,After,Work,Day,Petting,Cute,Cat,And

Destul de nou aparute, uscatoarele de rufe sunt eficiente si te ajuta sa economisesti timp. Nu mai este necesar sa intinzi rufele, sa le aerisesti, dupa spalare, ci pur si simplu, sunt gata de purtat. Avantajul este ca uscatoarele de rufe automate Beko au programe special concepute pentru toate tipurile de tesaturi, oferind chiar si functii de igienizare a hainelor. Astfel, daca ai haine care au stat mult timp in dulap si au prins un anumit miros, le poti improspata rapid, cu ajutorul functiei UV Hygienic Refresh.

Cum monitorizezi electrocasnicele de la distanta

Te-a sunat un bun prieten si vrea sa va intalniti in oras in 30 de minute, dar masina ta de spalat inca nu si-a incheiat ciclul de spalare? Nu-i nimic: exista functia HomeWhiz. Noua gama de electrocasnice Beko este dotata cu o tehnologie care te ajuta sa monitorizezi si sa gestionezi toate electrocasnicele din casa, folosind telefonul sau tableta, prin conexiune WiFi. Simplu, intuitiv si rapid, esti notificat pe telefonul tau in momentul in care un ciclu de spalare se termina sau daca lipseste detergent. De asemenea, poti monitoriza timpul ramas sau poti personaliza programele de la distanta. Aplicatia HomeWhiz conecteaza intre ele electrocasnicele Beko, pentru ca tu sa te bucuri de confort si de mai mult timp liber.

HomeWhiz iti eficientizeaza viata si te ajuta sa castigi mai mult timp pentru tine. Vezi mai multe detalii aici 👉 Masina de spalat vase Beko DFN59534XAD.

Dupa cum putem observa, gamele noi de electrocasnice vin dotate cu tot felul de functii menite sa ne simplifice viata si sa ne optimizeze timpul petrecut acasa. In felul acesta, vom castiga mai multe ore dedicate noua si celor dragi. 

Sursa foto: Shutterstock

keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

phone