Beko – Prospetime si racoare intr-un singur cuvant

Publicat la data de: 07/11/2017, 13:33

Autor: Beko

Beko – Prospetime si racoare intr-un singur cuvant
Beko – Prospetime si racoare intr-un singur cuvant
https://www.beko.ro/blog/wp-content/uploads/2017/07/Beko-2017-AC-4D-Air-Outlet-Home-Comfort-Lifestyle-Photo-With-Cast-Landscape-Low-Master-e1499779979548.png
2019-02-15
Beko

Vara aceasta ai parte de aerul cel mai cool! Cand caldura nu pare sa se mai domoleasca, iar briza marii este atat de departe, Beko iti vine in ajutor cu o gama completa de aparate de aer conditionat. De acum iti poti desfasura in tihna activitatile, beneficiind de temperatura perfecta! Mai mult, aparatele Beko vin […]

Beko AC 1

Vara aceasta ai parte de aerul cel mai cool! Cand caldura nu pare sa se mai domoleasca, iar briza marii este atat de departe, Beko iti vine in ajutor cu o gama completa de aparate de aer conditionat. De acum iti poti desfasura in tihna activitatile, beneficiind de temperatura perfecta! Mai mult, aparatele Beko vin echipate cu tehnologii inovatoare, care filtreaza praful si impuritatile, pentru ca tu sa respiri cel mai curat aer. Toate acestea in timp ce tu esti ferit de zgomotul si poluarea din oras, fiind la adapost cu geamurile inchise.

Caldura excesiva este de domeniul trecutului, cand ai parte de ultimile inovatii de la Beko. Functia ZoneFollow detecteaza automat temperatura din jurul tau, astfel incat aparatul de aer conditionat iti va asigura confortul si temperatura de care ai nevoie, exact in zona din camera in care te afli, iar functia Auto Swing regleaza directia curentilor de aer, asigurand diferente minime de temperatura intre diverse zone ale incaperii. Astfel, ai parte de temperatura optima, oriunde te-ai afla.

Casa ta nu a fost niciodata mai curata! Aparatele de aer conditionat de la Beko se asigura ca impiedica formarea bacteriilor si mucegaiului, prin functia Self Clean, iar in perioadele ploioase ale anului, functia pentru dezumidificare iti regleaza automat mediul ambiant la un nivel optim, fara a activa functia de racire.

Pentru o mai mare usurinta si viteza in folosire, am conceput si o gama de aparate portabile, pe care nu trebuie sa le instalezi. Acestea beneficiaza de aceleasi functii ca si cele incorporate, pentru ca tu sa te bucuri de tot ce e mai bun!

Beko AC3

Odata cu venirea toamnei, nu trebuie sa-ti faci griji. Deoarece aparatele de aer conditionat de la Beko vin echipate cu functii speciale de incalzire, fiind o optiune perfecta chiar si atunci cand temperatura de afara coboara la -15°C. In plus, toate aparatele incorporate au o eficienta energetica A++ la racire, fiind economice si performante in orice conditii.

Design-ul produselor Beko impresioneaza atat ziua cat si noaptea, aparatele fiind dotate cu un indicator LED ce poate fi ascuns pe timpul noptii, pentru cel mai odihnitor somn. Functia Sleep Mode asigura o tranzitie usoara, de pana la doua ore, de la o temperatura la alta, fiind de asemenea un mod foarte economic.

Achizitionarea unui aparat de aer conditionat Beko iti va aduce confortul de care ai nevoie si-ti va transforma casa intr-un loc placut, perfect pentru a petrece timpul cu cei dragi.

Video: Produsele Beko ce-ti asigura confortul!

keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

phone