Mini tocator sau blender?

Publicat la data de: 11/22/2018, 10:05

Autor: Beko

Distribuie

Odata cu venirea sezonului rece vrem sa petrecem din ce in ce mai putin timp in bucatarie si mai mult cuibariti in fata televizorului cu o supa calda sau un ceai fierbinte. De aceea, atunci cand folosim bucataria vrem sa facem preparate cat mai usoare si cu cat mai putine vase murdare.

Cel mai usor este sa facem preparate cu ajutorul mini tocatorului sau blenderului. Putem facem: supe, sosuri, tocanite, compozitii de prajituri, milkshake-uri, smoothie-uri si altele.

Dar intrebarea este: ce alegem intre cele doua?

Beko are o serie de produse din ambele game. Te ajutam noi sa alegi.

21-11_Beko

Mini tocatoare

Blendere

Mini tocatoare

 

mini-tocator-beko-chp7504w-1
mini-tocator-beko-chg7504w-1

E greu sa toci manual toate ingredientele pentru tochitura, salata de boeuf sau salata? Sunt rezistente, usor de curatat si create special pentru a pastra toate vitaminele si toti nutrientii din ingredientele tale.

Descopera gama noastra de mini tocatoare si usureaza-ti munca in bucatarie!

Mini tocatorul Beko CHG7504W

Mini tocatorul Beko CHG7504W marunteste eficient alimentele si pastreaza calitatile nutritionale ale acestora. Cutitele din zirconiu au un grad de duritate foarte mare si asigura o rezistenta mecanica crescuta. Asadar, fii fara griji, vitaminele din legume si fructe sunt protejate! Recipientul din sticla este dintr-un material foarte rezistent si este simplu de curatat. In plus, si acesta protejeaza alimentele.

Mini tocatorul Beko CHP7504W*

Mini tocatorul Beko CHP7504W este un ajutor pentru mesele tale sanatoase. Pe langa faptul ca marunteste legumele prin apasarea unui singur buton, acesta are in componenta un vas realizat din plastic fara BPA. Astfel, alimentele tale nu intra in contact cu substantele nocive in timpul prepararii. Il poti folosi pentru bazele de ciorbe, supe, tocanite, sosuri, chiar si pentru hummus. Este usor de folosit, prin apasarea butonul si usor de curatat.

Urmariti si clipul de mai jos pentru a vedea mini tocatoarele noastre in actiune:

Blendere                                        

blender-beko-tbn7602w-1
blender-beko-tbn7400w-1
blender-beko-tbn7606w-1

Blenderul TBN7606W

Blenderul are in componenta sa cutite placate cu zirconiu. Proprietatile acestor cutite din blenderul Beko TBN7606W fac posibila atat omogenizarea perfecta a alimentelor, cat si pastrarea unui procent cat mai mare din nutrientii acestora. Pe langa aceste functionalitati, aparatul are si un dispozitiv de spumare creat pentru a oferi mancarurilor si bauturilor o textura delicata si aerata. Semintele si cojile nu isi vor face loc in preparatele tale, deoarece filtrul pentru fructe le va retine. Astfel putem prepara alimente mai greoaie precum laptele de soia, sau de migdale.

Blenderul TBN7602W

Cu blenderul Beko TBN7602W  puteti sparge chiar si cuburi de gheata. Totul datorita puterii de 600 W a acestuia. Prin urmare, poti prepara fara grija bauturi reci precum shake-uri, frappe-uri sau cocktailuri. Dar nu este bun doar pentru bauturi reci. Acestea nu sunt chiar ideale pentru sezonul rece. Tot cu acest produs poti sa omogenizezi preparate calde. Vasul din sticla are o rezistenta crescuta atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi inalte.

Blenderul TBN7400W

Blenderul este un aparat electrocasnic indispensabil pentru cei care isi doresc o alimentatie sanatoasa. Asadar, daca esti unul dintre cei care prefera produsele mereu proaspete, recomandam acest blender. Utilizandu-l fructele si legumele devin rapid un smoothie delicios plin de vitamine, iar supele se transforma in creme fine si hranitoare.

Blenderul Beko TBN7400W iti asigura cele mai bune rezultate. Datorita celor 4 cutite din inox, functiei Pulse si celor 3 trepte de viteza, care iti permit sa adaptezi intensitatea in functie de duritatea ingredientelor, blenderul acesta este mereu alegerea potrivita pentru o viata sanatoasa.

 

blender-beko-hbs7600w-1
blender-beko-hba7608w-1
blender-beko-hba7606w-1

Blenderele de mana sunt mai usor de folosit si mai usor de controlat. Asemanatoare mixerului, un blender de mana este o combinatie intre un blender si un mini tocator. Usureaza controlul asupra consistentei dorite a preparatului.

Blender de mana HBS7600W

Iarna preparam foarte des piureuri, supe sau smoothie-uri. Si stim ca cel mai important lucru la aceste preparate este textura. Daca esti in cautarea unui ajutor pe termen lung, atunci blenderul de mana Beko HBS7600W  este alegerea potrivita. Fabricat din materiale de calitate, durabile, acesta te ajuta sa controlezi gradul de omogenizare a preparatelor tale. In plus, este usor de curatat si intretinut. Rezultatele obtinute te vor incanta, iar cutitele cu forma curbata vor omogeniza perfect ingredientele preparatelor tale.

Blender de mana HBA7608W

Dotat cu un set de cutite placate cu zirconiu, blenderul de mana Beko HBA7608W ofera rezistenta mecanica crescuta si la temperaturi inalte. Datorita proprietatilor acestui material, nutrientii din fructe si legume sunt protejati in timpul procesului de taiere. Astfel, mancarea ta va fi mai gustoasa si mai hranitoare. Precum majoritatea blenderelor din gama noastra, acesta este potrivit pentru un stil de viata sanatos si are o durabilitate crescuta.

Blender de mana HBA7606W

Diferenta dintre alte blendere si blenderului de mana Beko HBA7606W este ca acesta are un efect de dubla taiere a alimentele: pe verticala si pe orizontala. Este perfect pentru prepararea sosurilor, supelor si piureurilor la orice consistenta doresti. De asemenea, asigura o maruntire perfecta chiar si pentru ierburi si legume mici.

Urmariti clipul de mai jos pentru a vedea blenderele noastre in actiune:

Blenderele sunt si automate, si manuale si omogenizeaza orice compozitie. Insa, mini tocatorul poate fi folosit pentru cantitati mici, compozitii usoare, nu foarte dense si nu le putem folosi la prepararea compozitiei pentru prajituri. Dar un mini tocator e foarte bun pentru salate, tochituri si alte preparate usoare de genul. In timp ce un blender are o serie mai mare de functionalitati si permite o compozitie mult mai mare in interior. E greu de ales intre atatea produse ce ne pot usura munca in bucatarie. Insa, putem oare sa punem un pret pe eficienta?

Care e solutia?

Avem nevoie de amandoua in bucataria noastra.

Iarna este un anotimp solicitant fizic si psihic. O bucatarie bine echipata este una dintre solutiile la problemele noastre de ordin alimentar.

Cu uneltele necesare putem gati rapid, eficient si gustos. In special cu produsele Beko!

Spor la gatit!


Distribuie

Articole Recomandate

Cele mai citite articole

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010