3 beneficii unice ale unui aspirator vertical

Publicat la data de: 04/15/2021, 13:31

Autor: Beko

3 beneficii unice ale unui aspirator vertical
3 beneficii unice ale unui aspirator vertical
https://www.beko.ro/blog/wp-content/uploads/2021/04/ActiFlex_Main.jpg
2021-04-15
Beko

Aspiratoarele verticale sunt tot mai raspandite, iar succesul de care se bucura a fost castigat cu totul pe merit: exista nu unul, ci o suita de motive pentru care le iubim si care le-au atras buna reputatie a fiabilitatii si durabilitatii. Partea buna e ca iti poti da seama daca veti face casa buna impreuna, […]

ActiFlex_Main

Aspiratoarele verticale sunt tot mai raspandite, iar succesul de care se bucura a fost castigat cu totul pe merit: exista nu unul, ci o suita de motive pentru care le iubim si care le-au atras buna reputatie a fiabilitatii si durabilitatii.

Partea buna e ca iti poti da seama daca veti face casa buna impreuna, inca inainte de achizitie. Confrunta avantajele pe care ti le aduce si nevoile tale de curatenie ca sa stii care e alegerea potrivita pentru tine.

👇 Daca vrei sa iti clarifici exact ce beneficii are un aspirator vertical, parcurge lista de mai jos. 👇

1. Portabilitate maxima

Aspiratoarele verticale sunt modulare si se transforma radical in functie de cum le folosesti. Cu talpa montata, sunt perfecte pentru casa si spatii extinse, dar folosite drept aspirator de mana, devin ideale pentru interiorul masinii, sau zone restranse in care ai varsat ceva. De asemenea, sunt usor de demontat, ceea ce face ca intretinerea si curatarea lor periodica sa fie mult mai usoare decat in cazul altor tipuri de aspiratoare.

👉 Prevazut cu o baterie 25.2 V Li-Ion, aspiratorul vertical fara sac VRT71025VW de la Beko garanteaza o libertate de miscare sporita, datorita lipsei cablului de alimentare. Cu o baterie cu capacitate generoasa, stii sigur ca vei reusi sa termini curatenia la timp. Nu trebuie sa iti intrerupi activitatea de mai multe ori pentru a incarca produsul. Cu o putere maxima generata de 29,5 V, beneficiezi de o cantitate mai mare de energie intr-un volum mult mai mic comparativ cu acumulatorii traditionali.

2. Diminueaza sansele la alergii

Alergia la praf este printre cele mai raspandite alergii, ceea ce insa nu o face deloc comoda, afectand un numar mare de persoane. Poate fi declansata de un numar de factori, mai ales microorganisme si particule aproape insesizabile din locuinta si nu este deloc usor de controlat. Stranuturile, ochii inlacrimati, nasul inflamat, tusea sau dificultatile de respiratie sunt cateva simptome frecvente ale alergiei la praf.

👉 Tehnologia PerformCyclone® a aspiratorului vertical fara sac VRT94929VI de la Beko il face cea mai buna alegere pentru persoanele cu sensibilitati la praf si predispuse la alergii. Nici cele mai mici particule de praf nu mai au unde sa se ascunda, datorita tehnologiei ciclonice care ofera o putere de aspirare mare si constanta. In plus, acesta ofera un sistem eficient de filtrare cu ajutorul filtrului lavabil HEPA 10, care te scapa rapid de murdarie si de parul animalelor.

3. Versatilitate in folosire

Curatarea podelelor inseamna mai mult decat indepartarea prafului si a mizeriei. Igienizarea mai profunda a podelelor ajuta in egala masura la reducerea alergiilor si mentinerea unei bune sanatati, precum si la prevenirea zgarieturilor superficiale pe suprafata podelelor. Si partea cea mai buna: nu e nevoie nici sa iti dublezi munca, nici sa renunti la aspirat in favoarea spalarii dusumelelor.

👉 Aspiratorul vertical fara sac VRT71025VW de la Beko te ajuta sa economisesti extra timp cand te ocupi de curatenia casei sau apartamentului, gratie configuratiei 3in1, care presupune ca vine echipat cu un mop incorporat. In plus, dotarea Clean Aqua Power asigura, printr-o simpla apasare a clapetei, control asupra cantitatii de apa eliberata din rezervor pentru a sterge si a mentine suprafetele curate. In acelasi timp, aspiri si stergi odata, obtinand suprafete curate. Extra eficienta pentru ultra curatenie, in timp record!

Tinand cont ca esti acasa mai tot timpul dintr-o zi, e important sa ii acorzi locuintei tale atentia cuvenita. Un aspirator vertical se va dovedi de mare folos in mentinerea casei curate, igienice si confortabile pentru toate activitatile care te fac fericit zilnic.

keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

phone