Foloseste lumina UV pentru sterilizare profesionala, acasa la tine, cu gama HygieneShield

Publicat la data de: 10/09/2020, 05:23

Autor: Beko

Foloseste lumina UV pentru sterilizare profesionala, acasa la tine, cu gama HygieneShield
Foloseste lumina UV pentru sterilizare profesionala, acasa la tine, cu gama HygieneShield
https://www.beko.ro/blog/wp-content/uploads/2020/10/HygieneShield_Product_Line-1.jpg
2020-10-09
Beko

Igiena e mai importanta ca oricand. Intre rutinele noastre zilnice s-a strecurat o noua obisnuinta, aceea de a folosi permanent dezinfectantul. Pe maini, pe produsele pe care le cumparam, pe hainele purtate in exterior. Avem nevoie sa stim ca suntem in siguranta, iar aceasta necesitate probabil va ramane cu noi inca mult timp de acum. […]

HygieneShield_Product_Line (1)

Igiena e mai importanta ca oricand. Intre rutinele noastre zilnice s-a strecurat o noua obisnuinta, aceea de a folosi permanent dezinfectantul. Pe maini, pe produsele pe care le cumparam, pe hainele purtate in exterior. Avem nevoie sa stim ca suntem in siguranta, iar aceasta necesitate probabil va ramane cu noi inca mult timp de acum. Si atunci, cum ne facem viata mai usoara, in aceste conditii?

Dezinfectarea cu lumina UV

Lumina UV e o metoda de dezinfectare pentru ambalajele produselor alimentare si a tesaturilor care simplifica mult munca depusa. Utilizata pe scara larga de cativa ani, pentru sterilizare in spitale, avioane si fabrici, eficienta acestei metode este de peste 99%. Mai mult, lumina UV pastreaza intacta integritatea obiectelor dezinfectate si poate fi folosita pentru a steriliza o gama larga de materiale si obiecte, de la cele mai sensibile, ca de exemplu telefoanele mobile, pana la cele dure, precum cheile din metal.

Alaturi de eficacitatea sporita, utilizarea luminii UV pentru igienizare are si beneficii legate de economia pe care o aduce. Prin utilizare, se elimina necesitatea achizitionarii de antiseptice costisitoare. Totodata, lampile bactericide au un consum mic de energie. Fata de dezinfectantii chimici, care degaja un miros neplacut, iar pe termen lung au potential iritant, lampile UV sunt sigure si simplu de folosit fara efecte negative.

Igienizare profesionala, in propriul camin

HygieneShield, prima linie de electrocasnice Beko care elimina peste 99% din bacterii si virusuri (inclusiv coronavirus), utilizeaza tehnologia luminii UV, alaturi de caldura si abur, pentru a atinge un nivel ridicat de igienizare acasa. Avand ca sursa de inspiratie natura, noua linie Beko imbina tehnologiile inovatoare in electrocasnice destinate pentru folosinta domestica, astfel incat orice persoana sa poata obtine rezultate excelente in propria locuinta.

Noua gama cuprinde sapte electrocasnice dotate cu programe si functii de dezinfectare a alimentelor ambalate si a obiectelor personale, care ii vor ajuta pe consumatori sa ramana in siguranta acasa si, astfel, sa se adapteze noului context. Linia HygieneShield a fost dezvoltata ca urmare a cercetarilor de piata desfasurate in intreaga lume. Gratie noilor tehnologii inovatoare, electrocasnicele au capacitatea de a elimina peste 99% din bacterii si virusuri (inclusiv coronavirus), oferind un nivel superior de siguranta.

Solutii complete pentru siguranta ta

O premiera nu doar datorita relevantei sale, gama HygieneShield reuneste cele mai recente inovatii ale Beko in prima noastra linie completa de electrocasnice.

  1. Sterilizator UV multifunctional 

Potrivit unor studii, coronavirusul poate supravietui pana la cinci zile pe suprafetele netede, dar sterilizatorul cu lumina UV este capabil sa igienizeze acasa o gama larga de obiecte. Cheile, telefoanele, portofelele, produsele ambalate din supermarketuri, pungile de plastic, biberoanele si jucariile pot fi curatate in siguranta, intr-un ciclu de 20-40 de minute, fara a deteriora obiectele. Acest dispozitiv inteligent poate fi depozitat oriunde in casa, iar afisajul sau tactil il face usor de utilizat.

  1. Frigider cu sertar cu lumina UV pentru dezinfectare

Combina frigorifica Beko din gama HygieneShield este prevazuta cu un sertar special cu lumina UV care elimina virusurile, bacteriile si germenii. Pot fi dezinfectate produsele alimentare aflate in ambalajul original si sigilat, fiind eliminate peste 99% din bacterii si virusuri, in aproximativ 40 de minute.

  1. Uscator de haine cu lumina UV

Uscatorul de haine elimina bacteriile si virusurile si asigura dezinfectarea rufelor intr-un mod sigur si convenabil. Programul UV Hygienic Refresh poate igieniza si reimprospata pana la sase piese vestimentare uscate. In schimb, programul UV Hygienic Drying usuca si dezinfecteaza pana la 5 kg de rufe spalate, inclusiv hainele care necesita spalare la temperaturi scazute.

  1. Masina de spalat rufe si masina de spalat cu uscator HygieneShield

Inca nu se stie cu exactitate cat timp poate supravietui noul coronavirus pe tesaturi, asa ca multi oameni au inceput sa spele hainele la programe mai lungi si la temperaturi mai ridicate – un lucru costisitor, nesustenabil si care risca sa deterioreze tesaturile.

Cu un algoritm inteligent, un canal de incalzire suplimentar si un sistem de ventilatie, programul dedicat pentru igienizare umple tamburul cu aer fierbinte pentru a mentine rufele la 60°C, oferind o igienizare fara apa. Mai mult de 99% din virusuri si bacterii sunt eliminate in doar 58 de minute, dintr-o cantitate de 2 kg de haine. Astfel, se pot face economii, mediul inconjurator fiind protejat prin evitarea utilizarii de substante chimice si a apei in plus. Cu un algoritm inteligent, un canal de incalzire suplimentar si un sistem de ventilatie, programul dedicat pentru igienizare umple tamburul cu aer fierbinte pentru a mentine rufele la 60°C, oferind o igienizare fara apa. Mai mult de 99% din virusuri si bacterii sunt eliminate in doar 58 de minute, dintr-o cantitate de 2 kg de haine. Astfel, se pot face economii, mediul inconjurator fiind protejat prin evitarea utilizarii de substante chimice si a apei in plus.

  1. Cuptor incorporabil cu abur saturat si caldura

Acest cuptor nu doar gateste mancarea, ci asigura si un nivel optim de igienizare. Folosind puterea exceptionala de dezinfectare a aburului saturat si a caldurii, au fost dezvoltate doua programe ce functioneaza la 70 °C si respectiv 120 °C. Utilizarea cuptorului la 70 °C timp de 15 minute va dezinfecta suprafetele alimentelor ambalate, fara a afecta gustul si structura produselor. Utilizarea cuptorului la 120 °C timp de 20 de minute va igieniza articole precum boluri metalice si produse din sticla.

  1. Masina de spalat vase HygieneShield

Pentru o igienizare suplimentara, masina de spalat vase incorporeaza functii cu abur si clatire cu apa fierbinte. Masinile de spalat vase cu functia Hygiene Intense ofera programe de dezinfectare utilizand temperaturi mai ridicate, de 60 °C (in timpul spalarii principale) si 70 °C (clatire cu apa calda). Tehnologia permite ca temperatura de peste 60 °C sa fie mentinuta timp de 50 de minute, pentru o dezinfectare optima a articolelor din bucatarie. Functia Hygiene Intense ofera un pas suplimentar de clatire pentru a creste si mai mult nivelul de igiena. Tehnologia este testata, independent, de Universitatea Rhine Waal.

keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

phone