Ce ofera cel mai bun cuptor cu microunde in 2021

Publicat la data de: 03/26/2021, 13:33

Autor: Beko

Distribuie

Cuptoarele cu microunde se dovedesc indemanoase in orice bucatarie, in activitati culinare zilnice. De la reincalzirea portiei ramanase din cina de aseara, pana la dezghetarea unui pui pe care il pregatesti pentru friptura, un cuptor cu microunde va scuti mult din timpul pe care il petreci in bucatarie. In acelasi timp, poate scuti nu doar timp ci si resurse, ceea ce se va vedea pe factura de electricitate: aceste aparate de gatit compacte sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decat majoritatea dintre aragazurile si cuptoarele traditionale.

👇 Intre toate functionalitatile si caracteristicile pe care poti sa le cantaresti pentru alegerea unui cuptor cu microunde bun in 2021, cand inovatiile galopante pot deveni coplesitoare, ia-le in calcul pe urmatoarele. 👇

Panou de control intuitiv

Chiar daca manualul de utilizare iti este la indemana pentru a intelege in detaliu toate specificatiile tehnice, design-ul unui cuptor cu microunde ar trebui sa faca folosirea intuitiva. Alege un cuptor care sa aibe un afisaj usor de inteles si panoul de control intuitiv. Cu cat functiile sunt ilustrate pe afisaj prin pictograme sugestive, cu atat iti va fi mai simplu sa te folosesti de toate dotarile disponibile.

👉 Cuptorul cu microunde MGF23210X de la Beko vine echipat cu functia speciala Autocook. Astfel, poti selecta din meniu tipul de aliment pe care doresti sa-l prepari: Pizza; Carne; Legume; Paste; Cartofi; Peste; Bauturi; Popcorn. Cele 8 functii de gatire adaptate in functie de felul de mancare sau gustarea dorita asigura rezultate exceptionale. Improvizezi chiar la tine acasa cel mai usor accesibil punct de delivery sau pick-up, exact ca la restaurant!

Vizibilitate in interior

O lumina interioara suficient de puternica si un geam mare pe usa vor face mai usor de monitorizat mancarea in timp ce se gateste. Acest criteriu, desi adesea trecut cu vederea, va facilita acomodarea  cu aparatul. Ca sa eviti esecuri culinare descurajante, mai ales la inceput, opteaza pentru un cuptor care iti permite sa supervizezi simplu si fara efort evolutia preparatelor.

👉 Cuptorul cu microunde MGB25332BG de la Beko vine cu un design elegant, dar care are si un rol functional. Odata pus in functiune, geamul negru este luminat dinauntru si devine transparent, permitand verificarea alimentelor fara a opri procesul. In plus, deoarece vine echipat cu un timer digital, iti permite sa stii in orice moment cat timp mai ai la dispozitie pana cand mancarea preferata este gata.

Usurinta curatarii

In functie de materialele din care este confectionat cuptorul, urmele de grasime si amprentele vor fi mai usor sau mai greu de inlaturat. La fel de importante sunt si finisajele: cu cat calitatea lor este mai buna, cu atat vor contribui la o intretinere usoara pe termen lung.

Cat de lung? Cel putin 3 ani, caci 👉 cuptoarele cu microunde de la Beko vin cu 3 ani garantie, asa incat sa te poti bucura de ele in voie. Odata ales un aparat pentru bucataria ta, stii ca rezista si iti va ramane alaturi. Astfel, tot efortul depus in selectia, evaluarea si triajul optiunilor, pana la ultima, merita din plin.

Deoarece chiar si cele mai mici modele de cuptoare cu microunde ocupa spatiu pretios din bucatarie, este important ca achizitia acestuia sa fie una bine documentata, astfel incat sa alegi intelept. In 2021 cel mai bun cuptor cu microunde este acela care iti poate simplifica treaba cel mai mult: asa ca alegerea ramane subiectiva in cele din urma. Insa cu un ghid clar, stabilit in functie de tehnologiile oferite si aspect, in functie de mentenanta si de functionalitate, te va ajuta sa iti clarifici exact ce vrei.


Distribuie

Cele mai citite articole

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010