Descopera eleganta hainelor uscate impecabil

Vezi regulament

Iti doresti haine uscate impecabil in cele mai eficiente conditii?

Daca vrei ca hainele tale preferate sa fie gata de purtat imediat dupa spalare, e timpul sa spui da inovatiei. Uscatorul de rufe Beko garanteaza uscarea impecabila cu un consum redus de energie. Programele de uscare au fost special concepute pentru ca tu sa te bucuri de avantajele inovatiei fara grija consumului de electricitate.

Tehnologia Smart Dry

Eficienta energetica A+++

Vrei ca hainele tale delicate sa aiba aceeasi forma ca in prima zi?

Acum nu mai trebuie sa te ingrijorezi pentru siguranta hainelor delicate, din lana sau matase. Beko iti ofera o varietate de programe pentru protejarea hainelor delicate. Uita de pulovere din lana deformate sau articole din matase afectate de uscarea pe sarma. Bucura-te fara grija de hainele tale preferate, uscate impecabil si gata de purtat.

Wool protect

Delicate

Auto Anti Sifonare

Cat de sigura este uscarea hainelor intr-un spatiu inchis?

Uscarea hainelor in interiorul locuintei favorizeaza formarea mucegaiului si aparitia alergiilor. Uscatoarele de rufe Beko te ajuta sa scapi de aceste griji, dar si de aspectul inestetic al rufelor uscate in aer liber. Programele special concepute pentru hainele bebelusilor si a persoanelor cu pielea sensibila iti ofera un plus de siguranta pentru tine si cei dragi. Ai haine gata de purtat, uscate in conditii optime de igiena si prospetime?

Baby protect

A inceput petrecerea iar rochia ta preferata nu este gata de purtat?

Cand timpul nu este de partea ta, Beko te ajuta sa iesi impecabil din orice situatie. Programele de uscare au fost concepute pentru ca tu sa te bucuri de hainele preferate chiar atunci cand ai nevoie.

Express

Shirts 30'

Refresh

Vrei sa-ti organizezi spatiul asa cum iti place?

Uscatoarele de rufe Beko sunt compatibile cu accesorii care permit plasarea lor deasupra masinii de spalat rufe. Spatiul tau este in siguranta, indiferent cum asezi uscatorul: deasupra masinii de spalat rufe sau alaturi de ea. Mai mult, ai la dispozitie un nou loc pe care il poti folosi in mod creativ: balconul eliberat de hainele intinse la uscat.

Kit de montare

Electrocasnice ingenioase cu 5 ani garantie

Pana la 31 ianuarie 2019, Beko iti ofera 5 ani garantie la aparatele electrocasnice din gama, pentru ca tu sa te bucuri de cele mai inovative tehnologii mai mult timp.

10 ani garantie la motorul ProSmartTM Inverter

Incepand cu 1 februarie 2018, Beko iti ofera 10 ani garantie la motorul ProSmartTM Inverter al usatoarelor de rufe. Afla mai multe pe beko.ro/extragarantie.

Uscatoarele de rufe Beko

Alege unul din modelele de uscatoare de rufe de la Beko si vei avea haine uscate pana dimineata sau pana cand te intorci de la serviciu. Rufe luate de vant de pe balcon sau igrasie in baie de la imbracamintea pusa la uscat? Nu mai este cazul. Daca masina ta de spalat rufe nu are deja functia de uscare, un uscator de rufe este ideal pentru a economisi timp sau a te scuti de intrebarea "unde mai pot sa intind imbracamintea"?