Suport clienti Masini de spalat vase

Cum folosesc ?

Ghidul masinii de spalat vase Beko

Masina de spalat vase este un electrocasnic indispensabil pentru orice locuinta. Fiind o cale usoara de a scapa de vasele si tacamurile murdare, masinile de spalat vase sunt performante si economisesc energie si apa, avantaje bine primite in orice gospodarie. Dotate cu functii si tehnologii avansate, aceste electrocasnice sunt esentiale in bucatarie. Tu stii cum functioneaza o masina de spalat vase? Mai jos gasesti o serie de video-uri care te ajuta sa te familiarizezi cu noua ta masina de spalat vase.

Intrebari fecvente

Cat consuma o masina de spalat vase?
Spalarea veselei intr-o masina de spalat vase de uz casnic consuma de obicei mai putina energie si apa in faza de utilizare decât spalarea manuala atunci când masina de spalat vase se utilizeaza in conformitate cu instructiunile. Clatirea manuala a veselei duce la cresterea consumului de apa si energie si nu este recomandata. Consumul de apa si energei difera in functie de programul de spalare ales. Pentru consumul de apa si energei al masinii de spalat vase Beko verificati eticheta energetica.
Cum cureti masina de spalat vase?
Pentru intretinerea masinii de spalat vase se recomanda curatarea periodica. Astfel, recomandam verificarea filtrelor din interiorul masinii de spalat vase, verificare filtrului de pe furtunul de alimentare cu apa, curatarea bratelor de spalare, etc. Curatati filtrele cel putin o data pe saptamâna, verificati daca au ramas resturi alimentare pe filtre pentru ca masina sa functioneze eficient. Avariile masinii care pot fi cauzate de impuritatile ce vin din reteaua urbana de alimentare sau propria dvs. instalatie de apa (cum ar fi nisip, praf, zgura, etc.) pot fi prevenite prin intermediul filtrului atasat pe furtunul de admisie cu apa.
Cat dureaza un ciclu de spalat vase?
Durata unui ciclu de spalare difera in functie de programul ales. Alege programul de spalare in functie de gradul de murdarie al vaselor si tipul de vase. Functiile auxiliare pot prelungi perioada de spalare pentru rezultate imepcabile. Astfel, daca vasele tale sunt putin murdare aleg un program scurt de 30 minute, iar daca ai uitat vasele in masina de spalat si sunt uscate alege programul Intensive 70.
Cum se monteaza masina de spalat vase?
In manualul de utilizare al masinii de spalat vase este descris modul de montare atat pentru masinile de spalat vase independente cat si pentru cele incorporabila. Instalarea masinii poate fi urmarita si in materialele video de pe site-ul nostru. Vezi video
Cata sare se pune in masina de spalat vase?
Daca duritatea apei de alimentare este de peste 7°dH, trebuie dedurizata pentru ca performanta masinii la spalare sa fie corespunzatoare. In acest proces, sarea joaca un rol esential. Este indicat sa folosesti doar sare de dedurizare special produsa pentru masinile de spalat, cum este cea de Finish. Sarea de la Finish are o puritate de 99%, este granulata si protejeaza masina impotriva depunerilor de calcar.

Cum folosesc masina de spalat vase Beko

Ai nevoie de sfaturi suplimentare despre produse?

Suna la Call Center

*9010

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010