Brand Ambassadors

Vino sa intalnesti Ambasadorii Beko in magazinele de electrocasnice din toata tara

Ambasadorii Beko iti stau la dispozitie cu informatiile de care ai nevoie pentru a cauta si selecta produsele electrocasnice cele mai potrivite stilului tau de viata.

play_arrow

De ce ai cumpara un produs Beko?

Atunci cand le prezentam clientilor un produs de fapt facem mai mult de atat: le prezentam beneficiile pe care acel produs le aduce. Aceste beneficii se traduc in mai mult timp, o intelegere mai buna a tehnologiilor sau increderea pe care o aduc serviciile post garantie.

play_arrow

Extrabeneficii oferite de Beko

Incercam sa fim pentru clientii nostri mai mult decat consultanti ci cu adevarat parteneri in luarea unei decizii. Oamenii vor aprecia intotdeauna un sfat bun si o informatie care sa ii ajute sa ia decizia potrivita. Ca Ambasadori, rolul nostru este sa ii asiguram ca Beko ii poate ajuta cu fiecare nevoie.

play_arrow

Vino in echipa de Brand Ambassadori Beko

Avem peste 100 de Ambasadori in echipa cu care ne intalnim periodic in teambuilding sau in sesiunile regionale de training. Daca vrei o cariera in vanzari sau in marketing nu exista loc de plecare mai bun. Pentru ambele trebuie sa cunosti produsul. Iar cand vine vorba de magazine, nimeni nu cunoaste produsul mai bine decat un Brand Ambassador.

play_arrow
keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

chat_bubble_outline phone