Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

UVC5033TA
Beko

Sterilizator Beko UV multifunctional HygieneShield™
UVC5033TA

Ce este un sterilizator UV?


Un sterilizator UV este un aparat care foloseste raze ultraviolete pentru a indeparta virusi si microbi de pe orice suprafete, inclusiv din aer sau apa. Astfel, datorita eficientei germicide puternice si de lunga durata, sterilizatoarele UV sunt folosite pentru igienizare in centrele medicale si spitale. Acum putem beneficia de aceleasi rezultate profesionale de dezinfectie, chiar in propriile locuinte. Sterilizatoarele cu tehnologie UV-C sunt compacte si potrivite pentru a fi montate pe hol, pentru a aplica chiar de la intrare un tratament antibacterian asupra cumparaturilor si obiectelor pe care le aducem cu noi in casa: chei, telefon, ochelari de soare.


Care este rolul unui sterilizator UV si ce beneficii aduce?


Sterilizarea cu lumina UV este o metoda eficienta de a ucide bacterii, virusuri, microbi, de a inlatura spori de mucegai si fungi, precum si acarieni, fara utilizarea substantelor chimice daunatoare. Exista multe industrii in care utilizarea compusilor chimici de sinteza este exclusa, iar sterilizarea cu lumina UV poate oferi o solutie sigura si potrivita. Avantajele instrumentelor de dezinfectie si sterilizare UV au de-a face cu:


• Eficienta sporita


• Costurile reduse


• Efortul minim necesar intretinerii


• Evitarea substantelor chimice agresive


Cum functioneaza un sterilizator UV?


Sterilizarea cu lumina UV inactiveaza in mod eficient microorganismele tip virusuri sau microbi prin deteriorarea structurii celulare a acestora. Odata ce fotonii de lumina UV sunt absorbiti de celula, secventa ADN este compromisa si odata cu ea si capacitatea de reproducere a agentului patogen. Astfel, din cauza imposibilitatii de a se inmulti, virusul sau microbul nu mai este capabil sa se raspandeasca. Radiatiile ultraviolete ofera o eficacitate germicida maxima atunci cand sunt emise la lungimea de unda optima de 253,7 nanometri (nm), denumita iradiere germicida ultravioleta (UVGI).


Sfaturi despre cum sa folosesti sterilizatorul UV:


Sterilizatorul UV multifunctional de la Beko este prevazut cu 4 programe care permit dezinfectarea exclusiv pe baza de lumina UV, sau pe baza unei combinatii de raze ultraviolete si temperaturi inalte. Alimentele perisabile intra in prima categorie si le sunt dedicate programele scurte, cu durata diferita 20 sau 40 minute. Pentru articolele pentru copii si bebelusi care rezista la o temperatura de 40°C este recomandat programul de dezinfectie cu tehnologie UV-C si ventilatie. Igienizarea ustensilelor de bucatarie sau a obiectelor din sticla sau metal, termorezistente, se preteaza pentru programul antibacterian cu temperatura de 90°C. Cu o putere de 520 W si dimensiuni nete de 31.5 x 50.5 x 39 (IxLxA, cm), un sterilizator UV din gama HygieneShield de la Beko ofera un spatiu generos pentru orice produse de folosinta curenta.keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

phone