X
icon

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si campanii Beko, aboneaza-te la newsletter!

SUS
Tehnologie Dry&Save<br />

Tehnologie Dry&Save

Tehnologia inovativa a uscatoarelor de rufe BEKO cu pompa de caldura este o combinatie intre un uscator in condensatie si un aparat de aer conditionat. Condensatorul din sistem incalzeste aerul ce usuca rufele, iar vaporizatorul indeplineste functia de condensare si uscare a aerului umed si fierbinte.Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient energetic in procesul de uscare a rufelor, comparativ cu modelele conventionale. Prin intermediul acestui sistem, temperatura aerului din interiorul tamburului este considerabil redusa fata de uscatoarele conventionale si cel mai important aspect, consuma cantitati minime de energie.

Silent Tech<br />

Silent Tech

Combinatia dintre motorul Brushless si peretii izolatori sub forma de “S” reduc atat zgomotele, cat si vibratia uscatorului de rufe, asigurand o functionare foarte silentioasa.

AquaWave<br />

AquaWave

Conturul unic al tamburului si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Rufele sunt astfel uscate eficient dar si protejate impotriva deteriorarii.

WoolProtect<br />

WoolProtect

Acest program certificat Woolmark, asigura o actiune de uscare blanda si in deplina siguranta a tesaturilor din lana, la care este permisa si spalarea automata.

Auto Anti-Sifonare<br />

Auto Anti-Sifonare

Functia anti-sifonare va incheia in mod automat ciclul de uscare. Datorita acestei functii, la finalul programului rufele vor fi gata-pregatite pentru purtat, prin actiunea blanda a tamburului, care dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si le aseaza fara a le sifona.

Actiune de miscare a tamburului in ambele directii<br />

Actiune de miscare a tamburului in ambele directii

Uscare omogena, previne sifonare. Toate modelele de uscatoare Beko functioneaza cu o miscare de rotatie a tamburului in ambele directii, ce asigura o uscare omogena si totodata previne sifonarea rufelor.

Program pentru camasi

Program pentru camasi

Protectie sporita la uscare. Programul creat special pentru uscarea camasilor actioneaza bland, la temperaturi scazute, asigurand protejarea tesaturii si un timp mai indelungat de viata al acestor articole de imbracaminte.

Daily Program - Spalare zilnica<br />

Daily Program - Spalare zilnica

Acest program practic si util pentru uscarea rufelor ce necesita a fi spalate cu o frecventa zilnica, asigura performante optime la uscarea a 4 kg de rufe, in doar 1 ora. Utilizat in combinatie cu programul corespondent de spalare zilnica (“Daily”) al unei masini de spalat rufe Beko, poti avea rufe spalate si uscate in mai putin de 2 ore.

Xpress 35’

Xpress 35’

Programul asigura uscarea in doar 35 de minute a unei incarcari de 2 kg de rufe. Astfel, in combinatie cu programul ultra-rapid de spalare Xpress 14’, disponibil pe masinile de spalat rufe Beko, rufele tale vor fi gata spalate si uscate in 49’.

Refresh<br />

Refresh

Programul elimina mirosurile neplacute din rufele ce au nevoie de o simpla improspatare. Nu necesita spalarea prealabila a rufelor.

Program rufe delicate<br />

Program rufe delicate

Uscatoarele Beko prevazute cu senzori de detectare a nivelului de umiditate ofera posiblitatea setarii acestui program special pentru tesaturi delicate, ce asigura o actiune blanda de uscare a rufelor la o temperatura joasa.

Mixed<br />

Mixed

Program dedicat uscarii rufelor sintetice impreuna cu cele din bumbac, la o singura incarcare a masinii. Elimina necesitatea separarii articolelor de imbracaminte. Acest program poate rula imediat dupa inchieiera ciclului de spalare al programului corespondent din dotarea masinii de spalat Beko.

Program Jeans<br />

Program Jeans

Uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase. Tesaturile groase sunt mai dificil de uscat prin programele obisnuite - in special de-a lungul tivurilor, unde grosimea panzei este mult mai mare. Ca solutie Beko a conceput programul special Jeans, ideal pentru uscarea blugilor si a hainelor de tip “polar”.

Baby Protect<br />

Baby Protect

Acest program va permite uscarea rufelor bebelusului, cu grija maxima si un control atent al climatului din interiorul cuvei, cu ajutorul senzorilor de temperatura si umiditate.

Buzzer<br />

Buzzer

Semnal sonor la final de program. Ai optiunea setarii intensitatii volumului semnalului sonor ce indica finalizarea programului de spalare, sau de a-l dezactiva, in functie de preferinte.

Program nocturn<br />

Program nocturn

Programul “Night” al uscatoarelor cu compresor Inverter, ofera un mod de functionare mult mai silentios comparativ cu modelele  prevazute cu condensator clasic. Astfe, rufele pot fi uscate chiar si pe timp de noapte.

Eficienta energetica A+++

Eficienta energetica A+++

Uscatoarele de rufe Beko ofera performante superioare, atat in ce priveste consumul de energie, cat si eficienta uscarii. Clasa energetica A+++, cea mai economica, te asigura ca uscatorul tau de rufe are un consum de energie redus. Pentru a optimiza aceasta caracteristica, specialistii recomanda evitarea incarcarii la maximum a uscatorului si folosirea celui mai eficient program de stoarcere al masinii de spalat, inainte de uscare. Inovatia tehnologica aduce noi plusuri in viata ta: haine gata de purtat imediat dupa spalare si consum redus de energie. in plus, pentru o mai mare eficienta, sorteaza rufele si usuca-le separat, in functie de tipul si grosimea lor. De exemplu, prosoapele subtiri de bucatarie si fetele de masa se usuca mai rapid decat prosoapele de baie, astfel optimizezi timpul necesar fiecaruia. Obisnuieste-te cu noile avantaje si uita de vechile metode de uscare a hainelor.

Capacitate de incarcare 7 kg<br />

Capacitate de incarcare 7 kg

Functionalitate adaptata la nevoile familiei. Uscatoarele Beko sunt prevazute cu o capacitate de incarcare de 7 kg. Acum poti alege masina de spalat, in functie de numarul de membri ai familiei si cantitatea de rufe spalata in mod uzual.

Capacitate de incarcare 8 kg

Capacitate de incarcare 8 kg

Functionalitate adaptata la nevoile familiei. Uscatoarele Beko sunt prevazute cu o capacitate de incarcare de 8 kg. Acum poti alege masina de spalat, in functie de numarul de membri ai familiei si cantitatea de rufe spalata in mod uzual.

Beko 5 ani garantie Beko ProSmart Service Beko