X
icon

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si campanii Beko, aboneaza-te la newsletter!

SUS

Film plite electrice Beko

Achizitie sigura si utilizare fara riscuri timp de 6 ani! 
 
Plitele cu inductie si vitroceramice de la Beko pun la dispozitie o gama completa de functii de gatire si siguranta, pentru rezultate delicioase intr-un timp foarte scurt! Pana la 31 decembrie2015 beneficiezi de 6 ani garantie la orice plita cu inductie sau vitroceramica Beko achizitionata!

Versatilitate

Versatilitate

Plitele vitroceramice Beko iti ofera posibilitatea de a opta pentru o zona de incalzire dubla sau simpla, in functie de dimensiunea vasului de gatit, astfel incat temperatura sa fie ideala pentru felul de mancare preparat, asigurand totodata un consum minim de energie.

Latime 70 cm sau 60 cm

Latime 70 cm sau 60 cm

Oricare din modelele gamei Beko de plite incorporabile pe gaz, in variante de 70 cm sau 60 cm ofera bucatariei un aspect modern, cu beneficii de ergonomie si maxima eficienta de utilizare a spatiului.

Arzator dublu - WOK

Arzator dublu - WOK

Cu o putere de incalzire sporita, arzatorul WOK prezinta performante excelente ale procesului de gatit, intr-un interval de timp mult mai redus.

Siguranta absoluta

Siguranta absoluta

Pentru siguranta absoluta, plitele vitroceramice cu activare Touch Control sunt prevazute cu o serie de functii speciale: indicatoare de caldura reziduala, child lock control, control anti-scurgere, oprire de siguranta.

Incalzire pe 19 nivele

Incalzire pe 19 nivele

Plitele vitroceramice permit selectarea in 19 trepte a nivelului de incalzire si afisare electronica pe panoul de comanda "Touch & Slide". Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit.

Tehnologie prin inductie

Tehnologie prin inductie

Datorita tehnologiei speciale de gatit prin inductie, suprafata plitei nu se incalzeste decat in contact cu vasul, mancarea nu se arde atunci cand se varsa iar curatarea si intretinerea devin extrem de usoare.

Functie Booster

Functie Booster

Functia Booster permite ca procesul de gatit sa demareze la capacitate maxima de incalzire, pentru ca apoi sa revina la nivelul setat initial.

Quick & Easy Clean

Quick & Easy Clean

Suprafata de sticla perfect neteda dar in acelasi timp rezistenta la zgarieturi aduce o nota de rafinament ambiantei bucatariei, fiind si foarte usor de curatat.

Child Lock

Child Lock

Blocarea functiilor plitei va impiedica accesul copiilor in operarea unitatii de control.

Touch & slide control

Touch & slide control

Panoul de comanda permite afisarea electronica si selectarea nivelului de incalzire pentru fiecare zona de gatit.

Un produs verde

Un produs verde

Plita de gatit prin inductie gateste de 2,2 ori mai rapid si economiseste energie cu pana la 43% fata de o plita electrica obisnuita.

Aprindere integrata

Aprindere integrata

Permite aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz, intr-un mod facil, direct de la butoanele panoului de control.

Siguranta flacara

Siguranta flacara

Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii.

Latime 60 cm<br />

Latime 60 cm

Plita cu 4 arzatoare si latime de 60 cm.

Latime 70 cm<br />

Latime 70 cm

Plita cu 5 arzatoare si latime de 70 cm.

Tehnologia IndyFlex

Tehnologia IndyFlex

Poti transforma doua suprafete de gatit ale plitei intr-o suprafata mai mare, potrivita pentru recipiente voluminoase.

60 de zile bani inapoi

Beko iti ofera solutii ingenioase menite sa raspunda nevoilor tale zilnice. In perioada 1 iulie 2016 - 31 ianuarie 2017 daca nu esti multumit de performanta plitei sau cuptorului tau Beko, primesti banii inapoi. Afla mai multe detalii pe beko.ro/60zile.