X
icon

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si campanii Beko, aboneaza-te la newsletter!

SUS
Mod Super <br />

Mod Super

Racirea rapida foloseste viteza ridicata a ventilatorului, setand automat temperatura la 18°C.
Incalzirea rapida foloseste viteza automata a ventilatorului si seteaza automat temperatura la 32°C.

Functie "I Feel"

Functie "I Feel"

In acest mod, aparatul de aer conditionat utilizeaza senzorul din telecomanda in locul senzorului din aparat . Astfel, controlul temperaturii se va face mult mai precis si confortabil.

Mod "Smart"

Mod "Smart"

La activarea modului de functionare "Smart", temperatura si viteza ventilatorului sunt reglate in functie de temperatura reala din incapere, indiferent daca unitatea este pornita sau oprita.

Tehnologie inverter

Tehnologie inverter

Tehnologia Inverter integrata aparatelor de aer conditionat ofera solutii de incalzire sau racire, intr-un mod de functionare mai economic, mai eficient si mai silentios comparativ cu modelele conventionale.

Functie Dry (Dezumidificare)

Functie Dry (Dezumidificare)

In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim, fara a activa functia de racire.

Functionare in regim economic

Functionare in regim economic

Produsul se va seta automat pe modul functionare economic si mentinerea unui mediu ambiental optim in functie de temperatura, volumul si viteza aerului.

Auto Swing

Auto Swing

Functia regleaza automat directia fluxului de aer, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii, creand astfel un mediu ambiant placut si racoros.

Modul Sleep

Modul Sleep

Aigura un mod de functionare economic prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei, care se va stabiliza intr-un interval de 2 ore.

Functie Timer

Functie Timer

Programeaza momentul de oprire sau pornire automata a aparatului, asigurand atat un mediu placut cat si o functionare economica.

Functie de dezghetare

Functie de dezghetare

In timpul modului "Incalzire", unitatea exterioara se va dezgheta automat pentru a-si imbunatati eficienta. Aceasta procedura dureaza aprox. 2-10 minute. In timpul dezghetarii, ventilatorul se opreste. Dupa terminarea dezghetarii, revine automat la modul incalzire .

3D Inlet Air Flow

3D Inlet Air Flow

Sistemul 3D de directionare a debitului de aer asigura racirea rapida si un schimb eficient de caldura.

Auto Restart

Auto Restart

Selectand aceasta functie, aparatul va reporni automat la intreruperea alimentarii cu energie electrica, pastrand setarile definite anterior de utilizator.

Avertizare curatare filtre

Avertizare curatare filtre

Dupa 200 de ore de functionare, aparatul de aer conditionat va afisa pe display caracterele "F C" pentru a reaminti curatarea filtrelor.

Display Digital

Display Digital

Aparatele de aer conditionat dispun de afisaj electronic pe unitatea interioara.

Beko 5 ani garantie Beko ProSmart Service Beko