X
icon

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si campanii Beko, aboneaza-te la newsletter!

SUS

Parteneriat FC BARCELONA


Beko si FC Barcelona sunt acum coechipieri

Brandul Beko este inspirat de oameni. Această inspiraţie ne-a ajutat să ne dezvoltăm într-o companie de nivel global. Continuă să ne modeleze viziunea, să ne ghideze drumul şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Marea pasiune pentru sport manifestată la BEKO provine din credinţa noastră în puterea de revitalizare a sportului, de îmbunătăţire a calităţii vieţii, fie prin divertisment şi bună-dispoziţie sau prin programe sociale de sport care ne ajută să modelăm şi să punem bazele unor comunităţi. Prin urmare, am susţinut în mod activ performanţa sportivă din diferite domenii, inclusiv baschet şi fotbal. Această stare de spirit aduce laolaltă una dintre mărcile globale cu cea mai rapidă dezvoltare şi unul dintre cele mai iubite şi susţinute cluburi de fotbal din lume. O asemenea expunere şi vizibilitate va asocia Beko şi FC Barcelona, două mărci mari, care împărtășesc convingeri în puterea pe care o deţine sportul pentru a face diferenţa.
 

Evolutia in bine

Suntem foarte entuziasmaţi să dezvăluim noul nostru logo pentru prima dată, creat prin parteneriatul cu FC Barcelona, şi avem privilegiul ca acesta să apară pe echipamentul sportiv al echipei în sezonul următor. Indiferent de unde încep poveştile noastre de succes, fiecare dintre acestea începe cu inspiraţia noastră de a continua să evoluăm în bine. Iar acest aspect este motivat de oameni. Acţiunile, entuziasmul, starea lor de spirit sunt, întradevăr, motivele de inspiraţie din prezent şi trecut, de peste 60 de ani. Brandul Beko a fost întotdeauna motivat să facă „schimbări în bine”. Noul logo indică demararea campaniei noastre de promovare a noii mărci, în baza filozofiei noastre de „evolutie catre mai bine”.
 

Această viziune este cea care ne-a adus aproape de FC Barcelona, ale cărei valori şi viziuni despre fotbal, şi mai mult decât atât, le împărtăşim.

Motto-ul FC Barcelona ‘Més que un club’ (Mai mult decât un club) semnifică angajamentul clubului faţă de susţinătorii săi şi faţă de comunitatea extinsă.

La fel ca aceștia, BEKO continuă să lupte să schimbe în bine vieţile oamenilor, prin interesul faţă de inovaţie şi dorinţa de a reuşi, de a face mai mult şi a realiza mai mult.