myth-8-big
8

Masina de spalat vase este prea mare pentru a incapea in bucatarie

ADEVAR: Exista masini de spalat vase Beko de dimensiuni diferite, potrivite pentru orice bucatarie. Pentru o incapere de dimensiuni reduse, exista modelele de tipul Slim Size, care au o latime de doar 45 de centimetri.

Masina de spalat vase mica, perfecta pentru a economisi spatiu

Daca iti doresti o masina de spalat vase, dar crezi ca nu ai suficient spatiu pentru a o instala, trebuie sa stii ca exista si modele cu dimensiuni reduse, de tipul Slim Size – care au o latime de 45 de centimetri, sau de tip Countertop – care se pot incadra in aproape orice bucatarie.

Masini de spalat vase Beko cu dimensiuni croite pentru nevoile tale

Masinile de spalat vase de dimensiuni mici de la Beko sunt dotate cu functii de curatare si protejare a veselei. In plus, datorita designului lor elegant si slim, acestea se pot integra cu usurinta in orice spatiu din bucatarie. Astfel ca, daca ai o bucatarie mica si cauti o masina de spalat vase ingusta, acestea sunt o alegere potrivita pentru tine. De asemenea, un model de masina de spalat vase slim cu 11 seturi este o varianta pe care o poti lua in considerare daca dispui de spatiu redus. Masinile de acest tip de la Beko dispun de tehnologia AquaIntense®, care curata de 5 ori mai eficient vasele foarte murdare, prin intermediul bratului rotativ.

Masina de spalat vase incorporabila, solutia smart pentru spatiile mici

Pentru cei care isi doresc o integrare armonioasa a electrocasnicelor in bucatarie, masinile de spalat vase incorporabile sunt solutia potrivita. Acestea sunt proiectate pentru a se alinia cu designul mobilierului, oferind un aspect estetic unitar. Dar pentru o bucatarie de dimensiuni reduse ce poti alege? O alta varianta este tot o masina slim, dar incorporabila si care dispune de tehnologii care accelereaza procesul de spalare a veselei. Printre programele pe care aceasta le pune la dispozitie se numara Fast+™, care spala vasele cu pana la de 3 ori mai repede fata de programele obisnuite.

Cauta

Te-ai intrebat vreodata cata apa economisesti cu masina de spalat vase versus spalarea manuala?