myth-2-big
2

Masina de spalat vase consuma mult curent electric

ADEVAR: Masina de spalat vase Beko consuma putin curent electric, datorita clasei energetice A, dar si datorita motorului ProSmart™Inverter, care contribuie la consumul redus de energie.

Cati kilowati consuma o masina de spalat vase?

Preocuparea multor consumatori atunci cand aleg un electrocasnic este eficienta energetica. Daca si tu te intrebi cat consuma o masina de spalat vase, este important sa tii cont de urmatorul aspect: consumul de curent al unei masini de spalat vase este influentat de mai multi factori, precum setarile alese sau frecventa ciclurilor de spalare, dar cel mai important, de clasa energetica.

Contrar mitului conform caruia masina de spalat vase consuma foarte mult curent, studiile interne arata ca aceasta are nevoie de 0.55 kWh per ciclu de spalare*. Acest lucru este posibil datorita clasei energetice a masinilor de spalat Beko, care garanteaza un consum de energie redus si o eficienta de durata a electrocasnicelor.

*Valoare calculata in baza studiilor interne efectuate pentru consum 55 kWh per 100 cicluri de spalare, pentru codul BDFN36560XC – Masina de spalat vase independenta Beko.

Functionarea acestora are loc cu ajutorul motorului ProSmart™Inverter, care sustine eficienta energetica, dar si confortul din locuinta ta, deoarece controleaza turatia masinii si nu produce mult zgomot. Datorita acestuia, emisiile electromagnetice si vibratiile sunt eliminate, astfel ca, in timp ce masina iti spala in liniste vasele, tu poti face orice activitate doresti fara a fi deranjat de zgomot.

Cauta

Te-ai intrebat vreodata cata apa economisesti cu masina de spalat vase versus spalarea manuala?