INFORMATII PRIVIND SIGURANTA

ATENTIONARE PENTRU VERIFICAREA SI ASIGURAREA INSTALARII IN SIGURANTA A ARAGAZURILOR CU GAZ CU INTRARE DUBLA

Apreciem increderea pe care clientii nostri ne-o acorda si ne pasa foarte mult de responsabilitatea noastra fata de dumneavoastra. In calitate de producator responsabil, dorim sa ne asiguram ca produsul dvs. este instalat corect si in siguranta, in conformitate cu instructiunile din manualul de utilizare. Un aragaz cu gaz, conectat necorespunzator, va poate expune pe dvs. si gospodaria dvs. la un risc de vatamare grava, cum ar fi incendii sau explozii, din cauza unor potentiale scurgeri de gaz.

Nu exista niciun motiv de ingrijorare daca aveti in locuinta un aparat pe gaz care a fost instalat de un tehnician autorizat si calificat in conformitate cu instructiunile din manual. Recomandarea noastra ferma pentru toti clientii este ca un tehnician autorizat si calificat sa instaleze intotdeauna aparatele cu gaz conform manualului.

Va recomandam urmatoarea inspectie la domiciliu daca aragazul pe gaz, instalat, are doua tevi de intrare a gazului, asa cum se arata in imaginea de mai jos.

INSPECTIE LA DOMICILIU PENTRU ARAGAZURILE CU GAZ CU INTRARE DUBLA


1. Opriti curentul electric din proprietatea dumneavoastra de la panoul electric (cutia de sigurante)
2. Inchideti robinetul principal de gaz aflat pe proprietatea dumneavoastra.
3. Trageti incet si cu grija aragazul cu gaz in fata, pentru a avea o vedere clara a partii din spate a acestuia.
4. Identificati orificiul de intrare a gazului nefolosit de pe partea din spate a aragazului cu gaz.
5. Verificati daca orificiul nefolosit de intrare a gazului este inchis cu un capac metalic, asa cum se arata in imaginea de mai jos.

Daca orificiul nefolosit de intrare a gazului este sigilat cu un capac metalic, asa cum se arata in imaginea de mai sus, aragazul dumneavoastra cu gaz a fost instalat corect si puteti continua sa utilizati produsul cu incredere.

Daca orificiul nefolosit de intrare a gazului nu este sigilat cu un capac metalic sau este inchis cu un dop de protectie din plastic, inseamna ca produsul a fost instalat incorect. In acest caz, nu utilizati produsul pana cand un tehnician calificat nu remediaza instalatia. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca robinetul principal de gaz aflata pe proprietatea dumneavoastra ramane inchis.

Va rugam sa contactati Beko Romania la *9010 pentru a raporta instalarea necorespunzatoare a aragazului dumneavoastra pe gaz, sa urmati instructiunile echipei call center si sa stabiliti o inspectie gratuita la fata locului si o remediere, daca este necesar.

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010