HygieneShield - lumina UV & tehnologie abur

Cum functioneaza dezinfectarea fara chimicale agresive? Simplu: pe baza a doua elemente naturale prezente in vietile noastre de zi cu zi - lumina si apa. Mai exact, este vorba despre lumina UV, care are proprietati de dezinfectare, si aburul, care la temperaturi inalte actioneaza ca un dezinfectant si degresant organic. Pornind de la aceste elemente de inspiratie naturala, Beko a dezvoltat gama HygieneShield, un portofoliu revolutionar de produse electrocasnice create pentru a a ajuta consumatorii sa se adapteze la „noul normal”. Avand ca sursa de inspiratie natura, noua linie Beko imbina tehnologiile inovatoare in electrocasnice destinate pentru folosinta domestica, astfel incat orice persoana sa poata obtine rezultate de igiena excelente in propria locuinta. Decopera mai jos cum functioneaza tehnologiile electrocasnicelor din gama HygieneShield.

Ce este revolutionar la tehnologia cu lumina UV?

Lumina UV este o metoda de dezinfectare pentru ambalajele produselor alimentare si a tesaturilor. Utilizata pe scara larga de cativa ani, pentru sterilizare in spitale, avioane si fabrici, eficienta acestei metode este de peste 99%. Mai mult, lumina UV pastreaza intacta integritatea obiectelor dezinfectate si poate fi folosita pentru a steriliza o gama larga de materiale si obiecte, de la cele mai sensibile, ca de exemplu telefoanele mobile, pana la cele dure, precum cheile din metal. Alaturi de eficacitatea sporita, utilizarea luminii UV pentru igienizare are si beneficii legate de economia pe care o aduce. Prin utilizare, se elimina necesitatea achizitionarii de antiseptice costisitoare. Totodata, lampile au un consum mic de energie.

Ce grad de siguranta confera produsele din gama HygieneShield?

Linia HygieneShield a fost dezvoltata ca urmare a cercetarilor de piata desfasurate in intreaga lume. Gratie noilor tehnologii inovatoare, electrocasnicele HygieneShield au capacitatea de a elimina peste 99% din bacterii si virusuri (inclusiv coronavirus)*, oferind un nivel superior de igiena si siguranta. Sterilizatorul UV multifunctional poate sa igienizeze acasa o gama larga de obiecte, intr-un ciclu de 35-40 de minute, fara a le deteriora. Acest dispozitiv inteligent poate fi depozitat oriunde in casa, iar afisajul sau tactil il face usor de utilizat. Combina frigorifica Beko din gama HygieneShield este prevazuta cu un sertar special cu lumina UV care elimina virusurile, bacteriile. Pot fi dezinfectate produsele alimentare aflate in ambalajul original si sigilat. Masinile de spalat vase cu functia Hygiene Intense ofera programe de dezinfectare utilizand temperaturi ridicate si un ciclu de clatire suplimentar. Cu un algoritm inteligent, un canal de incalzire suplimentar si un sistem de ventilatie, programul dedicat pentru igienizare al masinii de spalat rufe HygieneShield umple tamburul cu aer fierbinte, oferind o igienizare fara apa. Uscatorul de haine elimina bacteriile si virusurile si asigura dezinfectarea rufelor intr-un mod sigur si convenabil.

Descopera tehnologia din spatele gamei HygieneShield

O premiera nu doar datorita relevantei sale, gama HygieneShield reuneste cele mai recente inovatii ale Beko intr-o linie dedicata de electrocasnice. Toate produsele componente ale gamei HygieneShield sunt disponibile atat online cat si in magazinele fizice din tara la un pret competitiv, aliniat la performanta tehnologiilor oferite.

*Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Coronavirusul uman 229E conform Airmid, cu exceptia masinilor de spalat vase si a masinilor de spalat rufe cu uscator incorporat. *Enterococcus faecium, Coronavirusul bovin, Murine norovirus conform raportului Rhine-Waal pentru masinile de spalat vase. *Escherichia coli, Staphylococcus aureus si Bacteriofagul MS2 (ca surogat al Coronavirusului) conform raportului Airmid pentru masinile de spalat rufe cu uscator incorporat.

https://www.beko.ro/hygiene-shield
Page:
  1. 1
  2. 2

Aparate frigorifice

Selecteaza categoria

arrow_drop_down
Vezi produselearrow_forward
Aparate frigorifice

Aparate frigorifice

Masini de spalat

Uscatoare de rufe

Produse de gatit

Masini de spalat vase

Electrocasnice mici

Hygiene_icon

Hygiene Shield

keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

phone