O planeta sanatoasa
inseamna un viitor sanatos
Fa o schimbare astazi

Gama sustenabila
Beko appliances

Descopera RecycledNet & RecycledTub de la Beko

Beko RecycledNet oven
Beko RecycledTub washing machine

Scroll down

O privire in profunzime

Revolutionam procesul nostru de cercetare si dezvoltare pentru a folosi materiale reciclate, deoarece o planeta mai sanatoasa inseamna un viitor mai sanatos.

A Beko RecycleNet oven highlighting the reused fishing nets as part of the manufacture

Pentru o viata sanatoasa, pe o planeta sanatoasa

Incluzand componente fabricate din navoade reciclate si deseuri de ata industriala*, cuptoarele RecycledNet™ de la Beko sunt proiectate pentru a contribui la reducerea poluarii marine.

A Beko RecycleNet oven

Folosim materiale sustenabile

Elementele decorative ale usilor, fabricate din plastic, precum si capacele exterioare si interioare ale afisajului cuptoarelor Beko RecycledNet™ sunt fabricate din navoade reciclate si deseuri de ata industriala.

Descopera gama RecycledNet™

Protejam ecosistemele marine

In fiecare an, plasele de pescuit ranesc si ucid mii de balene, delfini si vietati marine. Folosind navoade reciclate si deseuri de ata industriala, cuptoarele RecycledNet™ contribuie la protejarea oceanelor planetei.

Descopera gama RecycledNet™

Le oferim deseurilor o noua viata

Folosind tehnologii inovatoare, reciclam navoadele si deseurile de ata industriala si le transformam intr-un material de inalta performanta, durabil si rezistent termic, folosit ulterior in componentele cuptoarelor noastre.

Descopera gama RecycledNet™
A Beko RecycleTub washing machine highlighting the reused bottles as part of the manufacture

Pentru o viata sanatoasa, pe o planeta sanatoasa

Masinile de spalat rufe RecycledTub™, cu si fara uscator, incorporeaza in cuvele lor bidoane de plastic reciclate, fiind mai prietenoase cu planeta, fara a compromite durabilitatea si performanta.

A Beko Recycletub washing machiner

Folosim plastic reciclat

Masinile de spalat rufe RecycledTub™, cu si fara uscator, reduc poluarea cu plastic, prin utilizarea plasticului reciclat in productia cuvelor lor.

Descopera gama RecycledTub™

Ii oferim plasticului o noua viata

Folosind tehnologii inovatoare, am transformat bidoanele din plastic reciclate in materiale durabile si ultra performante, ulterior incorporate in cuvele electrocasnicelor noastre.

Descopera gama RecycledTub™

Beko deschide drumul spre sustenabilitate

Folosirea plasticului reciclat pentru a produce cuvele masinilor noastre de spalat rufe, cu si fara uscator, este un pas important pentru un stil de viata ce protejeaza mediul inconjurator.

Descopera gama RecycledTub™

Vino cu noi in aceasta calatorie.

Fa tu insuti o schimbare, pentru ca o planeta mai sanatoasa inseamna un viitor mai sanatos.

Two whales swimming

La Beko, avem ambitia permanenta sa producem electrocasnice tot mai prietenoase cu mediul, facand pasi mici spre obiectivul de a reda sanatatea mediului inconjurator.

Beko RecycledTub washing machine

Performanta sporita si durabilitate, pentru masinile de spalat rufe, cu si fara uscator

Nu numai ca gama RecycledTub™ este mai grijulie fata de planeta, dar include si tehnologii inovatoare dedicate confortului casnic, cum ar fi AquaTech™, care garanteaza spalari cu pana la 50%* mai rapide si mai blande cu tesaturile.

Gama RecycledTub™

Asiguram un viitor luminos pentru generatiile viitoare

La nivel de companie, Beko continua sa dezvolte produse prietenoase cu mediul pe masura provocarilor cu care se confrunta planeta noastra astazi, protejand mediul pentru generatiile viitoare.

Beko RecycledNet oven

Performanta sporita si durabilitate a cuptoarelor

Nu numai ca gama de cuptoare RecycledNet™ este mai grijulie fata de planeta, dar include si tehnologii inovatoare, cum ar fi AeroPerfect™, care ofera o coacere rapida si uniforma, de fiecare data.

Gama RecycledNet™
Play button Close button Quote marks TrustPilot star Globe