X
icon

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si campanii Beko, aboneaza-te la newsletter!

SUS

Eurobasket


Beko este un brand care considera ca sportul este o parte importanta a vietii, specific celor cu un caracter tanar, dinamic si deschis. Sustinand activitatile sportive inca de la start, Beko impartaseste entuziasmul iubitorilor de sport prin sponsorizarile pe care le desfasoara la nivel mondial, in cadrul celor mai importante ligi sportive ale lumii.
 

Liga de Basket BEKO

Cunoscuta datorita jucatorilor vedeta si celor mai spectaculoase meciuri, Liga de baschet Beko este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai importante 5 ligi ale Europei.
 

BEKO prezinta EUROBASKET 2013

BEKO a fost desemnat Sponsor oficial al campionatului EuroBasket, pentru cel de-al 3-lea an consecutiv.

Incepand cu data de 4 septembrie, Slovenia a fost punctul central al competiĊ£iilor de baschet, gazduind cea de-a 38-a editie a campionatului european. Cele 3 orase, Ljubljana, Celije, Koper si Jesenice au intampinat fani din intreaga Europa, sositi aici in speranta de a-si putea sustine echipele nationale pana la finala!

Avand in vedere contributia baschetului la dezvoltarea mentala si fizica a tinerilor, brandul BEKO si-a asumat obiectivul de consolidare a viitorului tinerei generatii prin investitii si sponsorizari permanente in acest sport, a carui natura dinamica si energica se imbina organic cu identitatea marcii. Astfel, brandul BEKO s-a implicat activ in promovarea si sustinerea campionatului, prin activari 360 la nivel international, inaintea si in timpul turneului.

Sub platforma de marketing sportiv "Home Advantage", BEKO transmite iubitorilor sporturilor senzatia de "acasa" pe care o ofera electrocasnicele BEKO , similara cu ceea ce simt sportivii cand joaca pe teren propriu.

Eurobasket 2013 - aparat frigorific

Eurobasket 2013 - aparat frigorific

Acceseaza Descarca
Eurobasket 2013 - masina de spalat rufe

Eurobasket 2013 - masina de spalat rufe

Acceseaza Descarca
Eurobasket 2013 - cuptor incorporabil

Eurobasket 2013 - cuptor incorporabil

Acceseaza Descarca