Despre Beko

Beko este brandul international de electrocasnice al Arçelik Group si Partener premium al echipei de fotbal FC Barcelona. Acesta ofera game de produse care includ electrocasnice mari, aparate de aer conditionat si electrocasnice mici. Beko este al doilea cel mai mare brand de electrocasnice din Europa si brandul cu cea mai rapida crestere pe piata europeana in ultimii sapte ani.

Pentru Beko, generatia inteligenta este cea mai mare sursa de inspiratie in identificarea de noi solutii inovatoare. Beko este inspirat de nevoile si stilul de viata in continua schimbare ale oamenilor si e dedicat sa ofere consumatorilor o viata mai simpla prin electrocasnice inteligente. Beko ofera o gama larga de solutii inteligente pentru a satisface nevoile diferitelor categorii de oameni, culturi si moduri de viata, in mai mult de 100 de tari din întreaga lume, prin furnizarea de electrocasnice rapide, fiabile și eficiente din punct de vedere energetic, cu tehnologii inteligente si un design elegant.

Brandul BEKO face parte din portofoliul Grupului Arçelik A.S, cea mai mare companie din industria bunurilor de larg consum din sectorul privat din Turcia si al treilea jucator european in industria de electrocasnice. Arçelik este prezent in 145 de tari si gestionează 11 branduri (Arçelik, Beko, Grundig, Dawlance, Defy, Arctic, Blomberg, Elektrabregenz, Leisure, Flavel and Altus), avand birouri de vanzari si marketing in 34 tari. In prezent, Grupul Arçelik are aproximativ 30.000 de angajati la nivel global si 18 unitati de productie in Turcia, Rusia, Romania, China, Africa de Sud, Tailanda si Pakistan.

keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

phone