Despre Beko

Inca de cand a luat nastere, in anul 1955, Beko s-a ghidat dupa acelasi principiu: sa fie partenerul consumatorilor sai in alegerea solutiilor care sa le faca viata mai usoara. In mod constant, in cei peste 20 de ani de experienta internationala, BEKO a castigat aprecierea si recunoasterea consumatorilor din peste 130 de tari, venind in intampinarea lor cu produse si solutii inovatoare. BEKO este brandul international de electrocasnice detinut de grupul Arçelık. Face parte din Koç Holding, una dintre cele mai mari companii din Europa, listata in Top 500 Fortune Global. Succesul international de care se bucura BEKO se datoreaza, in principal, atentiei deosebite pe care o acorda mediului inconjurator, produsele sale fiind premiate in mod constant la acest capitol.  

Astazi, la fiecare 2 secunde un produs BEKO este vandut in lume.

Un brand de top pe multe dintre pietele internationale, BEKO ofera o gama diversa de peste 2.000 de modele de electrocasnice. Pana in prezent, produsele BEKO au ajuns la peste 400 de milioane de consumatori.   

Solutii ingenioase de la BEKO.

Solutii ingenioase inseamna pentru BEKO, in primul rand, creativitate, care ulterior se transpune in produse al caror scop primordial este de a veni in venind in intampinarea problemelor cu care consumatorii se confrunta zilnic. Electrocasnicele BEKO au fost proiectate special pentru a raspunde celor mai exigente cerinte, punand la dispozitie solutii tehnologice de varf, pentru un stil de viata modern.

Electrocasnicele Beko combina inteligent inovatia in design si tehnologia de ultima ora, asigurand o experienta totala a confortului si elegantei.

Incredere

Astazi, consumatorii au asteptari din ce in ce mai complexe pentru investitiile pe care le fac. Produsele Beko si-au construit un renume in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea, performantele tehnologice si asistenta post-vanzare. Totodata, produsele Beko sunt atent parametrizate si respecta toate standardele de siguranta impuse de Uniunea Europeana, fiind testate de catre institutii abilitate la nivel national si international.   

Implicare

Brandul BEKO apartine concernului Arçelik A.S, cea mai mare corporatie industriala din sectorul privat din Turcia si unul dintre primii trei producatori de aparatura electrocasnica din Europa, ce detine 16 fabrici, 20 filiale de marketing si vanzari la nivel mondial si 27.000 angajati.

keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

chat_bubble_outline phone