X
icon

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si campanii Beko, aboneaza-te la newsletter!

SUS

Despre BEKO

In cei aproape 20 ani de experienta internationala, BEKO a castigat aprecierea si recunoasterea consumatorilor din peste 100 de tari, prin intermediul produselor sale inovatoare.
 

Astazi, la fiecare 2 secunde un produs BEKO este vandut in lume.

O marca de top pe multe dintre pietele internationale, BEKO ofera o gama diversa de peste 2.000 de modele de electrocasnice. Pana in prezent, produsele BEKO au ajuns la 250 de milioane de consumatori.
 

Solutii ingenioase de la BEKO.

Solutii ingenioase reprezinta pentru Beko in primul rand creativitate, dar si intelegerea perfecta a existentei zilnice a consumatorilor. Electrocasnicele Beko au fost proiectate special pentru a raspunde celor mai exigente cerinte, punand la dispozitie solutii tehnologice de varf, pentru un stil de viata modern.

 


Electrocasnicele Beko combina inteligent inovatia in design si tehnologia de ultima ora, asigurand o experienta totala a confortului si elegantei.

Incredere

Astazi, consumatorii au asteptari din ce in ce mai complexe pentru investitiile pe care le fac. Produsele Beko si-au construit un renume in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea, performantele tehnologice si asistenta post-vanzare. Totodata, produsele Beko sunt atent parametrizate si respecta toate standardele de siguranta impuse de Uniunea Europeana, fiind testate de catre institutii abilitate la nivel national si international.
 

Implicare

Brandul BEKO apartine concernului Arçelik A.S, cea mai mare corporatie industriala din sectorul privat din Turcia si unul dintre primii trei producatori de aparatura electrocasnica din Europa, ce detine 14 fabrici, 20 filiale de marketing si vanzari la nivel mondial si 24.000 angajati.

Beko 5 ani garantie Beko ProSmart Service Beko