4 pasi catre o bucatarie inteligenta

Publicat la data de: 02/04/2021, 16:37

Autor: Beko

Distribuie

Achizitia electrocasnicelor este doar unul dintre pasii spre amenajarea unei bucatarii inteligente, si anume cel final. Insa cumpararea propriu-zisa este precedata de o suita de intrebari prin care sa treci pentru a contura mai clar ce iti doresti de la viitoarea bucatarie smart. Pornind de la definirea gradului de inovatie al echipamentelelor, parcurge prin toti pasii pentru a-ti clarifica nevoile si asteptarile, asa incat rezultatul final sa te implineasca.

Pasul 1: Descopera ce inseamna „bucatarie inteligenta”

Cel mai adesea, mentiunile la case inteligente si dispozitive smart, respectiv la bucatarii inteligente, fac referire la tehnologii IoT (Internet of Things), Bluetooth sau Wi-Fi. Motivul din spate este ca dispozitivele inteligente sunt conectate la telefon sau tableta. Astfel, acestea pot fi controlate de la distanta printr-o aplicatie mobila sau un asistent vocal, cum ar fi Alexa, inteligenta artificiala tip asistent virtual dezvoltata de Amazon.

❗❗ HomeWhiz este o asemenea aplicatie, care te ajuta sa obtii o bucatarie inteligenta pe care o poti controla cu un singur click. Aplicatia este disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android.

HomeWhiz iti simplifica viata, in timp ce tu detii controlul! Poti selecta cu usurinta programele preferate, temperatura dorita pentru ciclul de curatare la masina de spalat vase sau functiile suplimentare ale acesteia si le poti monitoriza de la distanta. Mai mult, aplicatia iti ofera programe noi, pe langa cele deja existente, ca sa gasesti cea mai buna combinatie de setari. In plus, primesti in timp real notificari legate de posibile disfunctionalitati (precum problemele de alimentare sau lipsa detergentului, daca ai uitat usa masinii deschisa sau atunci cand filtrul este blocat), astfel incat sa te poti bucura de performante maxime si control deplin. Astfel, iti optimizezi sarcinile casnice de pe canapeaua de acasa sau intre intalnirile de la birou.

Pasul 2: Compara dotarile si avantajele electrocasnicelor smart

Fiecare aparat ofera anumite dotari aparte, care nu se regasesc intre functiile altor dispozitive din aceeasi gama. Ghideaza-te dupa un sistem de evaluare cu 3 stele si noteaza importanta fiecarei dotari si a avantajelor pe care le aduce in viata ta. Cat te-ar ajuta sa poti programa de la distanta masina de spalat rufe, ca atunci cand ajungi acasa hainele sa fie gata curatate? Sau masina de spalat vase pornita de la distanta, ca vesela sa te astepte luna?

Gandeste-te fara graba. Cu cat mai bine ti-ar prinde o funcție sau alta, cu atat ii vei acorda o nota mai mare. Poti alcatui clasamentul mintal, pe telefon ori laptop, sau chiar cu pixul pe foaie. O bucatarie inteligenta nu presupune automat sa renunti la obiceiurile tale asa-zis demodate. Scrisul de mana te ajuta sa iti limpezesti mintea si sa iti clarifici ideile!

Pasul 3: Ramai responsabil

Fie ca schimbi aparatura pe care o detii cu una mai recent lansata, sau ca te rasfeti cu cate o noua aditie ultraperformanta in randul electrocasnicelor tale, concentreaza-te și pe sustenabilitate: pe lângă propriul confort, contează și impactul asupra mediului.

Portofoliul Beko include 👉 prima masina de spalat vase din Europa cu tehnologia AutoDose, care îți permite să umpli recipientul doar o data pe luna si distribuie cantitatea optima de detergent lichid la fiecare ciclu de spalare. Daca preferi tabletele sau detergentul pudra, atunci tot ceea ce ai de facut este sa dezactivezi functia AutoDose. Tehnologia AutoDose te ajuta sa eficientizezi la maximum resursele de energie, apa si detergent, iar rezultatele vor fi, cu siguranta, peste asteptari.

Pasul 4: Incepe cumparaturile

Ajuns aici, esti deja la partea distractiva. Dupa ce ai reusit sa iti formulezi dorintele si nevoile, sa iti calibrezi bugetul, si sa ramai realist in ce priveste spatiul pe care il ai la dispozitie, poti incepe sa adaugi produsele in cosul tau de cumparaturi.

Pe bara de meniu din antetul paginii ☝️ poti selecta, la produse, categoriile de electrocasnice Beko care te intereseaza. Sorteaza-le in functie de caracteristicile inteligente care te intereseaza. Astfel iti va fi mult mai usor sa alegi exact acele aparate care raspund nevoillor tale.

In scurt timp, iti vei uimi prietenii si familia cu abilitatile culinare dobandite de pe o zi pe alta, precum si cu eficienta sporita in organizarea sarcinilor casnice. Si daca vrei sa mergi la urmatorul nivel ca sa intelegi per ansamblu pe ce cheltuiesti zilnic timpul, sau unde poti face mici ajustari ca sa castigi o extra pauza de cafea pentru tine, cu siguranta exista un instrument inteligent si pentru asta.

Sursa foto: Shutterstock


Distribuie

Cele mai citite articole

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010