Electrocasnice esentiale care nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa moderna

Publicat la data de: 07/16/2020, 17:43

Autor: Beko

Distribuie

Orice locuinta moderna poate fi transformata intr-o casa functionala atunci cand folosesti electrocasnice potrivite, care iti usureaza munca si te ajuta sa te bucuri din plin de beneficiile lor. De la roboti de bucatarie, aparate de cafea si pana la aspiratoare fara sac, exista cateva electrocasnice care nu ar trebui sa iti lipseasca.

Afla, in cele ce urmeaza, ce electrocasnice poti folosi si cum le alegi pe cele potrivite, astfel incat sa ai o locuinta moderna si practica.

Electrocasnice esentiale pentru o casa moderna

In prezent, poti gasi numeroase electrocasnice cu functii si tehnologii care mai de care avansate si extrem de utile pentru viata de zi cu zi, incat poate fi dificil sa te decizi care sunt cele de care ai nevoie.

De la electrocasnicele pentru bucatarie, care te ajuta sa pregatesti rapid micul dejun sau o gustare, aspiratoare care te scapa de grija sacului plin cu praf si pana la sisteme de supraveghere smart, iata cateva dintre cele mai practice electrocasnice pentru orice casa moderna:

Robot de bucatarie

Cu acest robot de bucatarie multifunctional, iti vei usura munca in bucatarie, deoarece este dotat cu sase functii, care includ framantare, maruntire, emulsionare, razuire si feliere, zdrobire gheata si mixare. Cu alte cuvinte, poti prepara rapid o supa crema, apoi poti felia cateva legume pe care sa le pregatesti la cuptor, ca mai apoi sa framanti aluatul pentru prajituri sau pentru o paine de casa gustoasa.

Robot de bucatarie Beko Foodster FPP4102W

Beko FPP4102W

Robotul de bucatarie incorporeaza, astfel, mai multe electrocasnice diferite intr-un singur aparat practic si eficient, care nu iti ocupa mult spatiu in bucatarie si care te ajuta, in acelasi timp, sa pregatesti rapid tot felul de mancaruri preferate. Aparatul contine opt accesorii distincte si patru cutite din inox zimtate, printre care si unul dublu din inox, special creat pentru a usura maruntirea si amestecarea alimentelor.

Poti prepara, astfel, o cina pentru intreaga familie, datorita bolului incapator pentru mixare, de 1.2 litri, dar si accesoriului pentru aluat, care iti permite sa framanti pana la 500 g de faina pentru a obtine un aluat perfect pentru o paine de casa, ca pe vremea bunicii. Tehnologia pentru emulsionare este perfecta pentru a prepara frisca, a bate albusurile spuma sau pentru a pregati un dressing pentru salata.

Slow Juicer

Daca ai un stil de viata sanatos, un slow juicer te va ajuta sa iti pregatesti rapid sucurile naturale preferate, astfel incat sa iti iei doza necesara de vitamine in fiecare zi. Iar ca sa iti usureze cat mai mult munca, acest storcator cu presare lenta este dotat cu o palnie incapatoare, astfel incat poti pune fructele intregi, fara sa fie nevoie sa le mai tai.

Storcator cu presare lenta ProWellness Beko SJA3209BX

SJA3209BX

 

Prin presarea lenta, la viteza redusa, nu se genereaza caldura, astfel ca nu este distrusa structura naturala a celulelor. Cu alte cuvinte, sucurile preparate isi vor pastra nutrientii si vitaminele de care ai nevoie. In plus, prin acest proces, este extras mai mult suc din fructe, in comparatie cu alte storcatoare clasice.

Iar daca vrei sa diversifici cat mai mult alimentele preparate, sita pentru fructe congelate este ideala pentru a pregati sorbet, iaurt inghetat si nu numai.

Aparat de cafea turceasca

Pentru o zi care incepe asa cum trebuie, un aparat de cafea turceasca este ideal pentru a savura o cafea aromata, cu gust intens, pe care sa o prepari rapid. Tehnologia One Touch iti permite sa pregatesti cafea turceasca oricand doresti, doar prin apasarea unui buton.

Aparat de cafea turceasca Beko TKM2940K

TKM2940K

Acest aparat de cafea turceasca are o putere de 600 W, astfel ca prepara cafeaua ta preferata intr-un timp scurt. In mai putin de trei minute, poti pregati doua cesti de cafea, iar recipientul de 260 ml iti permite sa pregatesti pana la patru cesti de cafea in acelasi timp, fara sa il reumpli cu apa.

Aspirator fara sac

Atunci cand este vremea pentru curatenia casei, un aspirator fara sac te va ajuta sa aspiri rapid praful din casa, intr-un mod cat mai silentios, asa incat tu sa te bucuri de un aer curat la tine acasa. Datorita modului de functionare Super-Silence, acest produs este mult mai silentios fata de alte aspiratoare clasice.

Aspirator Beko VCM71605AP

VCM71605AP

Sistemul de filtrare ciclonic ajuta la separarea particulelor mari de praf de celelalte particule mici, filtrul HEPA 13 capteaza polenul, particulele fine de praf si acarienii, pentru a avea un aer cat mai curat. Odata ce recipientul este plin si trebuie golit sau inlocuit, exista un indicator Smart Sense, care te va anunta. Iar golirea se face usor, printr-o simpla apasare de buton.

Cu un astfel de aspirator dotat cu o putere mare de aspirare, poti curata orice tip de suprafete, precum parchet, covoare sau mochete, iar cu ajutorul periei speciale Turbo Pet Hair Removal, poti indeparta cu usurinta parul de animale.

Statie de calcat cu aburi

Statie de calcat Beko SGA8328B

sga8328b

 

Spre deosebire de un fier de calcat traditional, o statie de calcat cu aburi te ajuta sa calci cu usurinta orice tip de material, fara sa iti faci griji pentru arsuri. Jetul puternic de abur este perfect atat pentru inlaturarea celor mai dificile cute, cat si pentru igienizarea tesaturilor. In plus, poti folosi o astfel de statie de calcat cu aburi si pe suprafete verticale, astfel ca poti calca hainele direct pe umeras sau poti indrepta cutele de pe draperii si perdele.

Filtre de apa

filtre apa

Pentru a te bucura de apa potabila direct de la robinet, filtrele de apa sunt ideale pentru curatarea apei de bacterii, diferite sedimente si de mirosurile neplacute. Filtrele pot fi montate direct la robinet si trebuie inlocuite o data sau de doua ori pe an, in functie de model, pentru a te bucura in fiecare zi de apa curata, care isi pastreaza beneficiile si proprietatile.

Becuri smart

becuri smart

Becurile smart fac parte din sistemele de iluminat inteligent care nu ar trebui sa lipseasca dintr-o casa moderna. Aceste tipuri de becuri pot fi controlate de la distanta, isi pot regla intensitatea luminoasa in functie de cantitatea de lumina naturala care patrunde in casa si se pot ajusta sau stinge atunci cand nu mai e nimeni in camera.

Prin folosirea unor becuri smart, te bucuri atat de confort sporit, cat si de eficientizarea si reducerea costurilor cu energia electrica, deoarece acestea vor functiona doar atunci cand este absolut necesar.

Sisteme de supraveghere

sistem supraveghere

Pe langa electrocasnicele esentiale care iti usureaza munca in bucatarie si in restul casei, la fel de util iti este si un sistem de supraveghere, care te va ajuta sa iti protejezi locuinta, oriunde te-ai afla. Aceste sisteme de supraveghere pot fi conectate la telefon, laptop sau tableta, astfel incat sa iti fie usor sa le controlezi, si au capacitatea de a distinge intre proprietari, animale, vizitatori sau posibili infractori. Iar atunci cand detecteaza un comportament suspicios, pot alerta politia.

Citeste si Beneficiile unei case inteligente: cum rezolvi sarcinile casnice cu ajutorul smartphone-ului

In concluzie, o locuinta moderna este, in acelasi timp, o casa smart si practica, dotata cu electrocasnicele si aparatura necesare pentru a-ti face viata mai usoara. Astfel, poti prepara rapid mancarea, poti curata cu usurinta casa si te poti bucura de confort si securitate sporite. Iar tie iti va ramane timp pentru a te bucura de familie si de alte activitati relaxante.

Sursa foto: Shutterstock


Distribuie

Articole Recomandate

Cele mai citite articole

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010