7 motive pentru a cumpara un umidificator

Publicat la data de: 08/07/2017, 13:26

Autor: Beko

7 motive pentru a cumpara un umidificator
7 motive pentru a cumpara un umidificator
https://www.beko.ro/blog/wp-content/uploads/2017/08/Beko-2017-Humidifier-Home-Comfort-Lifestyle-Photo-With-Cast-Landscape-Low-Master.png
2019-02-25
Beko

Importanta umiditatii intr-un mediu inchis este de multe ori trecuta cu vederea. Aceasta poate afecta temperatura, calitatea aerului si viteza cu care se raspandesc alergenii. Descopera 7 motive pentru a-ti cumpara un umidificator, de care va beneficia intreaga ta familie, indiferent de varsta! Scade riscul infectiilor – Virusurile si bacteriile circula mai greu in aerul […]

1

Importanta umiditatii intr-un mediu inchis este de multe ori trecuta cu vederea. Aceasta poate afecta temperatura, calitatea aerului si viteza cu care se raspandesc alergenii. Descopera 7 motive pentru a-ti cumpara un umidificator, de care va beneficia intreaga ta familie, indiferent de varsta!

  • Scade riscul infectiilor – Virusurile si bacteriile circula mai greu in aerul umed. Un umidificator poate face diferenta intre gripa si sanatate perfecta. Cauta aparatele care vin cu o functie E-vapor,  cu ajutorul careia aerul este filtrat printr-o structura de tip fagure, creand un efect natural de evaporare, care permite o umezire uniforma a aerului.
  • Respiri mai usor – Chiar daca nu esti racit sau alergic, aerul uscat poate usca sinusurile, rezultand intr-o imunitate scazuta. Foloseste in acest caz functia Heat, care permite o  umidificare mult mai rapida a aerului, accelerand procesul prin incalzirea zonei de evaporare, pentru ca tu sa te simti confortabil cat mai repede!
  • Te racoresti – In timpul verii, un umidificator poate face minuni! In special pe perioada noptii el va fi benefic si va face aerul sa para mai racoros.
  • Insanatosire grabnica – In cazul in care esti alergic sau suferi de raceala sau gripa, Vei avea mai mult ca sigur nasul si gatul infundate sau uscate. Aparatul iti va mentine tesuturile afectate umede, ceea ce rezulta in reducerea simptomelor precum tusea sau stranutul si te ajuta sa te pui pe picioare mai rapid.

2

  • Plante mai frumoase – Acestea ajuta la retragerea toxinelor din aer, insa daca au parte de o atmosfera uscata nu se vor simti bine. Daca pamantul este de regula uscat si frunzele incep sa se inmoaie este un semn ca ai nevoie de un umidificator. In plus, si animalele tale de casa iti vor multumi!
  • Casa este mai bine intretinuta – Aerul prea uscat poate dauna mobilei din lemn, precum si parchetului, peretilor si usilor, rezultand in crapaturi si alte daune. Un aer umed va ajuta la pastrarea mobilierului tau in stare perfecta, pentru ca tu sa te bucuri de casa ta!
  • Protejeaza pielea, parul si scalpul – Parul contine colagen, care este dependent de umiditate pentru a-si pastra proprietatile. Aerul prea uscat il poate face casant si deshidratat. La fel se poate intampla si cu scalpul si pielea, care poate dezvolta riduri sau alte afectiuni. Hidratarea aerului este esentiala in acest caz pentru mentinerea unui aspect tanar si sanatos. 

Chiar daca avantajele sunt de necontestat, umidificatoarele trebuie curatate constant. Altfel, ele pot acumula bacterii si mucegai, contracarand astfel efectele benefice ale aparatului. De asemenea, unele modele vin echipate cu o functie Anti-Spot, care presupune crearea unor particule de apa suficient de mici incat sa nu fie incarcate cu minerale, pentru a evita aparitia petelor albe pe mobila. Cauta aparate cat mai silentioase, precum si cele care dispun de o functie de ionizare a aerului.

Pentru a asigura o functionare corecta, foloseste apa distilata sau demineralizata, curata-l odata pe saptamana si verifica nivelul umiditatii daca umidificatorul tau nu dispune de un higrometru.

3

keyboard_arrow_up

Contacteaza-ne!

Ai nevoie de ajutor?
Suna la

*9010

phone